ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.8.2015 | 01:20

ocd

Λοιποοοον! Παιρνω το θαρρος να σας κανω μια ερωτηση και σας ζητω βοηθεια! Θα ηθελα να μαθω περισσοτερα για τα ατομα με ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη.Εχω διαβασει διαφορα στο ιντερνετ για τη φυση της διαταραχης αλλα μπορει αυτο να επηρρεασει την σχεση τους με τους ανθρωπους? Δλδ επηρρεαζει τον Συναισθηματικο τους κοσμο και το πως αντιλαμβανονται τα πραγματα ή δεν σχετιζεται αυτο με την διαταραχη? Υπαρχει περιπτωση καποιος που πασχει απο ocd και το αντιμετωπιζει να εχει βρει ενα ελαφρυντικο και να χει δημιουργησει τελικα μια κατασταση που τον "βολευει" επειδη ειναι πιο ευκολο αυτο απο το να καταβαλλεις προσπαθεια και να αλλαξεις ?
1
 
 
 
 
σχόλια
Ναι αυτο ειναι το δευτερο ερωτημα...:/ γτ ομως προφανως και εχει βολευτει ? και μεγαλη κουβεντα το τελευταιο που λες! Θες να μου πεις πως πιθανον δε θελει να αλλαξει τη συμπεριφορα του ,τις αντιληψεις του κτλ? Σε τι μπορει να τον εχει βολεψει αυτο? Ειλικρινα δε ξερω τι να κανω...ειμαι τρομερα μπερδεμενη και παντοτε καταληγω σε αδιεξοδο. Αξιζει τη προσπαθεια?
Scroll to top icon