ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.8.2015 | 17:51

Εγκυμοσύνη

Προσπαθώ να μείνω έγκυος.Είμαι σε σχέση με τον άνθρωπο μου 10 χρόνια και τον επόμενο μήνα παντρευόμαστε. Προσπαθούμε τόσο πολύ εδώ και ένα χρόνο τώρα αλλά..τίποτα.Δεν ξέρω τι συμβαίνει.Επισκεφτήκαμε και οι δυο γιατρούς-ειδικούς και δεν μας βρήκαν τίποτα.Θέλουμε τόσο πολύ ρε παιδιά ένα παιδί..και φοβάμαι μην δεν τα καταφέρουμε.~27
6
 
 
 
 
σχόλια
Πολύ άγχος διακρινω!Ο ψυχολογικός παράγοντας παίζει μεγάλο ρόλο. Προσπάθησε να χαλαρώσεις.Δε σε πήραν και τα χρόνια!Αρκετές γνωστές μου,έμειναν έγκυες μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές. Δηλαδή μετά από μια περίοδο ηρεμίας. Να χαίρεσαι που δεν υπάρχει οργανικό πρόβλημα! Όλα καλά θα πάνε!
Γλυκειά μου, ζήσε το σεξ με τον άνθρωπο σου χωρίς να το βλέπεις διαδικαστικά για να μείνεις έγκυος! Και τότε το μωράκι θα έρθει σίγουρα! Κοίτα να το χαρείς όσο μπορείς περισσότερο τώρα γιατί του χρόνου τέτοια μέρα μπορεί τα κλάματα του μωρού να μην σας αφήνουν :)
Τα βασικά είναι να ελέγξετε το σπέρμα και τις ορμόνες σου ( ένας ενδοκρινολόγος θα σε κατευθύνει ανάλογα). Αν αυτά είναι εντάξει τότε πας για σαλπιγγογραφία και υστεροσκόπηση. Εφόσον έχεις και εκεί καλά αποτελέσματα η επόμενη κίνηση είναι αιματολόγος για να ελέγξεις για τυχόν θρομβοφιλία. Θα τα καταφέρετε, όλοι μας θα τα καταφέρουμε!
Θα τα καταφέρετε με το καλό, είναι να σας φύγει το άγχος.Αλλά μπορείτε να πάτε και μια βόλτα από έναν πολύ γνωστό γιατρό, που δικαίως (για μια φορά) προβάλλεται από τα τα media.Επειδή δεν ξέρω αν επιτρέπεται να γράψω όνομα, αν θες άσε ένα e-mail να σου στείλω.
Scroll to top icon