ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2015 | 17:29

Διπλανό διαμέρισμα (Απάντηση)

Ευχαριστώ όλους για τα σχόλιά σας αν και δεν είμαι μέλος. Ελπίζω ο τύπος να μην διαβάζει lifo γιατί έχω ιδρώσει.. Θυμήθηκα ακόμα αυτόν τον τύπο να μου λέει έξω από την πόρτα ''αυτό το σορτσάκι θα σου πηγαίνει πολύ πάνω σου..'' και μου 'σκασε ένα βλέμμα. Με πέθανε λέμε, έκανα ντους δυο φορές παιδιά!! Και φαίνεται και μικρότερος. Κι όταν τον βλέπω πάνω στη μηχανή του να φεύγει και μου ρίχνει και κάτι ματιές..Δεν τρολλάρω παιδιά..αααχχχχχΗ εξομολογούμενη είμαι. Εντάξει παιδιά δεν θα τον πιώ τον καφέ οκ?
3
 
 
 
 
σχόλια
Χα χα χα χα!!! αααχαχαχαχαχα!!Αν και δεν σχολίασα στο προηγούμενο ποστ, προβλέπω ύστερα απ' αυτό, ότι όλες οι παντρεμένες γυναίκες της Ελλάδας που διαβάζουν εξομολογήσεις και αναζητήσεις στη Lifo να χτυπάνε σίγουρα πόρτες στα διπλανά διαμερίσματα και να ρωτάνε τις διπλανές τους:''Μήπως πέρασε καθόλου ο σύζυγός μου από εδώ και σας χτύπησε το κουδούνι για κάτι ρούχα;;;''ααααααχαχαχαχαχαχα-ααχαχαχαχαχαχα!!!!!
Scroll to top icon