ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2015 | 14:56

ΗΜΜΥ ή ΜΜ ; Βοήθεια απο φοιτητές πολυτεχνείου...

Καλησπέρα! Είμαι 17 χρονών και ήρθε η σειρά μου να δώσω πανελλήνιες... Ο βασικός μου στόχος είναι μία από τις δύο σχολές του πολυτεχνείου. Έχω διαβάσει τα προγράμματα σπουδών των δύο σχολών και τις επαγγελματικές δυνατότητες, όμως θα ήθελα και τη γνώμη ατόμων που σπουδάζουν σε αυτές τις σχολές ή γνωρίζουν λεπτομέρειες σχετικά. Να σημειώσω πως με την πληροφορική, παρόλο που την θεωρώ πολύ ενδιαφέρουσα, δεν ασχολούμαι καθόλου.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
1
 
 
 
 
σχόλια
Ειμαι ΗΜΜΥ και θα σου μιλήσω ειλικρίνά, αν δεν σε ενδιαφέρει η πληροφορική όπως υπονόησες οι δύο σχολές αν και πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, στην αγορά εργασίας πολλές φορές συγχέονται σαν να είναι το ίδιο πράγμα. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, ψάχνοντας η ίδια για μεταπτυχιακά σε πολλά δεν διαχωρίζοταν το δίπλωμά μας, ζητούσαν δηλαδή είτε ηλεκτρολόγου είτε μηχανολόγου. Επίσης, οι μηχανολόγοι είναι μια σαφώς πιο εύκολη σχολή (που δεν υπολείπεται σε κύρος) αν σε ενδιαφέρει αυτό. Καλή τύχη σου εύχομαι!
Scroll to top icon