ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2015 | 21:40

Το τέρας μέσα μου..

Σε γνώρισα από τύχη,σε ερωτεύτηκα και για μεγάλο διάστημα προσπαθούσα να σε κάνω δική μου.Απέτυχα.Σου έδωσα ό,τι καλό είχα μέσα μου.Εσύ όμως πάντα αλλού να ασχολείσαι με άλλα κι εγώ μια κινητή αποτυχία.Πάντα ευγενική μαζί μου και γλυκιά,όμως τίποτα περισσότερο και αυτό πονούσες πιο πολύ από το να αδιαφορούσες.Είμαι τόσο λίγη για σένα.Σήμερα βγήκαν οι βάσεις και περνάς Πάτρα εκεί που ήθελες κι εγώ τόσο λίγη που σκέφτομαι ότι θα φύγεις μακριά μου.Έδινες νόημα στα πάντα βλέπεις..τώρα φεύγεις και τα παίρνεις όλα μαζί σου!Κάποτε μου είχες πει ότι φοβάσαι το τέρας που έχω μέσα μου,γιατί είμαι τόσο πληγωμένη από τους γονείς μου και δεν αφήνομαι..να που πήγα να αφεθώ όμως και με άφησες μετέωρη.Γι'αυτό συγγνώμη που δεν θα είμαι εκεί αυτή τη φορά να χαρώ μαζί σου.Καλύτερα να ξεκόβω μάτια μου.Δ.
3
 
 
 
 
σχόλια
προφανώς τα συναισθήματά σου βρήκαν τοίχο!!!για μένα πολύ καλά κάνεις που αποφάσισες να ξεκόψεις..εκείνη ξεκινάει μια νέα ζωή μακριά σου,αυτή είναι η πικρή αλήθεια!
Scroll to top icon