ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.8.2015 | 11:27

πρόβλημα προσανατολισμού

Δεν έχω ούτε τον στοιχειώδη προσανατολισμό. Θέλω να πάω πχ στη Γλυφάδα και φοβάμαι μη βγω στην Κηφισιά! Ειλικρινά, δεν είναι τρολ, ούτε είμαι καμιά χαζή. Είμαι όμως εντελώς απροσανατόλιστη και αγεωγραφητη. Οι γονείς μου μου έλεγαν στο παρελθόν πως όταν μάθω να οδηγώ θα προσανατολίστω. Ε, οδηγώ 6 χρόνια και ξέρω να πηγαίνω σε συγκεκριμένα μέρη, κοντινά και από συγκεκριμένους δρόμους. Έκανα τόσες οικονομίες για να πάρω δικό μου αμάξι και τώρα που το πήρα, όταν είναι να πάω κάπου μακριά, παίρνω το μετρό γιατί δεν ξέρω να πάω οδικώς! Πιστεύω πως έχω πρόβλημα εγκεφαλικό. Να σημειώσω πως κανείς από την οικογένειά μου δεν έχει τέτοιο πρόβλημα (ειδικά ο αδερφός μου είναι σαν να έχει καταπιεί gps!) Θέλω να πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου και δεν μπορώ! Αφήστε που με κοροϊδεύουν λέγοντάς μου "θα μας πας βόλτα??? Άσε καλύτερα μη βγούμε στη Λαμία!". Επίσης, ακόμα και χάρτες να διαβάζω, έχω δυσκολία να καταλάβω πού είμαι και προς τα πού θέλω να πάω. Ευτυχώς που έχω και το gps στο κινητό και κάτι γίνεται! Αλλά με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση!!! Αντιμετωπίζει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? Μήπως έχω κάποια βλάβη???
1
 
 
 
 
σχόλια
Ε δεν είναι κακό να χάνεσαι! Αν δεν χαθείς πως θα μάθεις καινούργιους δρόμους;Πάρε το αυτοκίνητο μια μέρα που δεν θα σε πιέζει ο χρόνος και βάλε στόχο να φθάσεις κάπου με ενδιάμεσους προορισμούς.Αν είσαι κέντρο Αθήνα πχ, να πας στο λιμάνι αλλά να περάσεις πρώτα από 3-4 διαφορετικούς δήμους! Ρίξε μια ματιά στο χάρτη πριν ξεκινήσεις και είσαι έτοιμη!Το πολύ πολύ, μετά από κάποιες ώρες να χρειαστεί να ρωτήσεις πως θα πας πάλι για Αθήνα. Αυτό ήταν! Την επόμενη φορά που θα κάνεις την ίδια διαδρομή, θα σου φαίνονται όλοι οι δρόμοι γνώριμοι!Το μόνο που χρειάζεσαι είναι καύσιμα και ελεύθερο χρόνο!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon