ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.8.2015 | 13:09

Δύσκολοι καιροί

Αυτές οι βλακειες του τύπου να παίρνουν οι πιο νέοι όλες τις θέσεις εργασίας και όχι οι 50αρηδες κτλ με βγάζουν εκτός εαυτού, ναι μεν να δώσουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά να κάνουν την ζωή τους αλλά αυτοί που έχουν οικογένειες και παιδιά τι Θα κάνουν; Η κατάσταση στην Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο,τα βλέπω στις ειδήσεις αν και ξέρω ότι υπάρχει και πολύ προπαγάνδα αλλά βλέπω και τι γίνεται μέσα στο σπίτι μου και κλαίω καθημερινά, ξέρω ότι έτσι όπως είναι τα πράγματα και το να ονειρεύεσαι κακό σου κάνει όταν δεν ξέρεις αν θα τα καταφέρεις..και λειτουργώ με αυτό το σκεπτικό ενώ είμαι ακόμα ανήλικη,τουλάχιστον ας υπάρχει λίγη κατανόηση μεταξύ μας μήπως και καταφέρουμε τίποτα στην εποχή που ζούμε..
1
 
 
 
 
σχόλια
Το θέμα είναι να υπάρχει ικανός αριθμός θέσεων εργασίας για όλους. Και οι νεότεροι οπωσδήποτε δεν μπορούν να φτιάξουν την ζωή τους στον...αέρα (και με την εξάρτηση από γονείς) και οι μεγαλύτεροι που αν απολυθούν ή βάλουν λουκέτο δεν μπορούν να βρουν μια άλλη θέση εργασίας εύκολα για ποικίλους λόγους. Το πώς θα γίνει βέβαια αυτό είναι ένα πολυσχιδές πρόβλημα που δεν νομίζω να μπορεί να αναλυθεί σε 5 γραμμές (κι ούτε θα τολμούσα να το πράξω). Πάντως κάθε νοήμων άνθρωπος κατανοεί ότι και οι μεν και οι δε το δίκιο τους το έχουν. Κουράγιο!
Scroll to top icon