ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2015 | 11:37

Μασωνια

Ετσι απλα ενα θεμα για συζητηση βαζω.Ακουσα τυχαια, οτι η μαμα μιας φιλης μου(η οποια εχει πολλααα λεφτα), ειναι μασωνος.Βλεπω φωτογραφιες στο fb οπου παει συνεχεια σε κατι συνεδρια 'δηθεν' επαγγελματικα. Βλεπω φωτογραφιες απο αυτα, με κοσμο πολυ και κανονικα ντυμενοι (οχι τιποτα ρασα μαυρα αλα "Ματια ερμητικα κλειστα" κ.λπ) απλα βλεπω καποιους διασημους μεσα. Αυτο..Τωρα μου το ειπε η κολλητη της αυτο και σε ενα παρτυ τους (της μαμας μασωνου και της κορης) ακουγα που ελεγαν για κατι τροπους να "διαβαζεις" τη προσωπικοτητα του αλλου μεσα απο τη χειραψεια.. Και μετα τους κατηγοριοποιουσαν με βαση τον Ιπποκρατη (!!!) σε κιτρινους μπκε κ.λπ... ξερεις..!!!Αυτο..Αν ξερει κανεις τπτ..
9
 
 
 
 
σχόλια
http://www.triklopodia.gr/mpika-sti-masonia-ke-xeskepazo-sigklonistikes-apokalipsis-apo-ellina-proin-masono/Διάβασε αυτήν την μαρτυρία ενώς που ήταν μασόνος και έφυγε από καλύπτοντας τα μυστικά τους να ενημερωθειςενημερωθεις είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον.
Δεν νομίζεις ότι αν πραγματικά είναι τόοοοοσο καταστροφικοί οι μασόνοι και μιας και κατανομάζονται πολλοί με το όνομά τους στην "μαρτυρία" θα τον είχαν "σωπάσει" τον είδα-φως-και-μπήκα μάρτυρα? Οι τελετές μύησης κάνουν ντόρο γενικά, δεν είναι νέο φρούτο, και στα αμερικάνικα κολλέγια κάνουν για το "ξεψάρωμα" στις αδερφότητες, τι σημαίνει αυτό? Γενικά τα θέματα αυτά "πουλάνε" οπότε κρατάτε και μικρό καλάθι σε αυτά που διαβάζετε.
Τι να κάνω Raxil καλή μου, μάθαμε πέντε πράγματα στις επιστήμες κι είναι δύσκολο να βγούν. Άμα βάλω το φακιόλι λόγω κρίσης να πουλάω υπερδυνατά φυλακτά κατά της μασονίας, της φαλάκρας, της ποδάγρας και της Νέας Τάξης Πραγμάτων....μπορεί τότε να σιωπήσω....:D
Γ 45 πάλιΜπορεί να είναι κι έτσι όπως τα λες .Μπορεί και να λέει αλήθειες από την άλλη.Μην είσαι τόσο κατηγορηματικη.Εγω εξάλλου δεν είπα αν λέει αλήθειες ή όχι απλός παρέπεμψα τον/την εξομ. να το δεί από κι και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να κρίνει μοναχουλης του. :)
Ναι, Lonely Heart, δεν απευθύνθηκα προσωπικά σε σένα (εξ ου και το β'πληθυντικό στο "κρατάτε και μικρό καλάθι"). Ίσως δεν το έκανα σαφές.Ξέρω 3 άτομα προσωπικά και γι'αυτό λέω ότι όλα αυτά είναι ολίγον πολύ ντόρος (και πωλήσεις!) για το σχεδόν τίποτα.
Κοιτα Μασονοι υπηρχαν και θα υπαρχουν παντα! Ειναι μια πολυ μεγαλη συζητηση και οσο τα ψαχνεις τοσο περισσοτερο χανεσαι αναζητωντας!Κανεις δεν θα βγει να πει δημοσια οτι ναι ειμαι Μασονος. Υπαρχουν πολλα και πολλοι απο πισω που πραγματικα δημιουργουν ενα λαβυρινθο! Δεν τους βρισκεις, σε βρισκουν και φυσικα δεν βρισκουν το καθε απλο πολιτη, ξερουν που θα χτυπησουν! Προσωπικη μου αποψη ειναι πως αυτοι κυβερνανε τον πλανητη! Λιγοι-εκλεκτοι-καταστροφικοι!
<<αυτοι κυβερνανε τον πλανητη>> Πηγή: www.lifo.grEπεισή στην Ελλάδα μασονοσυνωμοσιολογία-αντισημητισμός και ακροδεξιά συχνά εμπλέκονται, καλό θα ήταν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ο Dan Brown έκανε τεράστια ζημιά, αλλά μην δίνουμε περαιτέρω πατήματα στην Χ.Α.
Scroll to top icon