ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.9.2015 | 00:05

Θέρμανση

Επειδή ορισμένοι χρήστες στην προηγούμενη εξομολόγησή μου χρησιμοποίησαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον μου,θα ήθελα να ξεκαθαρίσω δυο πράγματα: Πρώτον,αγαπητοί μου,όταν λέω πως η Ελλάδα απολαμβάνει μεσογειακό κλίμα,σαφώς εννοώ πως υπάρχουν κλιματικές διαφοροποιήσεις (ενίοτε και έντονες) από περιοχή σε περιοχή.Ας πούμε η Ιεράπετρα της Κρήτης είναι η νοτιότερη και ως εκ τούτου η πιο ηλιόλουστη πόλη της Ελλάδας.Από την άλλη όμως,η Φλώρινας είναι χτισμένη σε οροπέδιο και μάλιστα σε μεγάλη απόσταση από τη θάλασσα,συνεπώς εκεί το κλίμα είναι ηπειρωτικό (ψυχροί χειμώνες,ζεστά καλοκαίρια).Εγώ όμως αναφέρθηκα στο κλίμα της πατρίδας μας σε γενικές γραμμές,συνεπώς δεν δικαιολογείστε να μου παραθέτετε αυθαίρετα (και βολικά) παραδείγματα για να αντικρούσετε τις θέσεις μου.Δεύτερον θα σας παρακαλούσα να διαφωνείτε ευγενικά,χρησιμοποιώντας σωστό λεξιλόγιο.Μία από τις βασικές αρχές του σύγχρονου Δυτικού Πολιτισμού,γενέτειρα του οποίου είναι η Ελλάδα,είναι ο σεβασμός στην αντίθετη άποψη αλλά και στο συνάνθρωπο γενικότερα.Ελπίζω να δημοσιευτεί για να αποφευχθούν οι παρερμηνείες και οι παρεξηγήσεις.Ευχαριστώ.
1
 
 
 
 
σχόλια
Το καταλάβαμε (κι εγώ προσωπικά, τουλάχιστον, δεν σε έβρισα). Όμως έχω 2 ενστάσεις:1. το κλίμα μας έχει μεταλλαχθεί πλέον (δεν το λες μεσογειακό με αυτήν την αφόρητη υγρασία πλέον, έχει μάλιστα πιστοποιηθεί κι απο μετεωρολόγους, ψάξε στο δίκτυο)2.το να προτρέπεις τους άλλους να μην "μιζεριάζουν" όπως το είχες θέσει για την θέρμανση και το κρύο δείχνει πατροναριστικό, δεδομένου ότι μοιάζεις εσύ να το έχεις λυμένο το θέμα αλλά μεγάλη μερίδα των συνανθρώπων μας όχι. Γι'αυτό και εισέπραξες τις απαντήσεις που εισέπραξες, νομίζω.Επιπλέον η Φλώρινα δεν έχει ζεστά καλοκαίρια, πάντα δροσιά έχει. Παρεμπιπτόντως κι εγώ ψηφίζω χειμώνα δαγκωτό.
Scroll to top icon