ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.9.2015 | 20:21

Για πείτε μου εσείς...

Τους τελευταίους δύο μήνες βγαίνω με ένα αντρα μεγαλύτερο μου (αυτός 33 εγώ 22) και νιώθω πολύ ευτυχισμένη κοντά του, μου φέρετε άψογα και το σεξ είναι καταπληκτικό έλα όμως που μολις χωρίζομαστε (μετα απο εκδρομές, τριήμερα, βόλτες κλπ) η επικοινωνία μας είναι περιορισμένη, ένα τηλέφωνο την ημέρα για λίγο ενώ αν δεν τον πάρω εγώ πολλές φορές μπορεί να κάνουμε να μιλήσουμε δυο μέρες. Μου κάνει εντύπωση η τόση εναλλαγή της κατάστασης καθώς όταν είμαστε μαζί είναι πολύ δοτικός και τρυφερός μαζί μου αλλά αν περνάνε μέρες και δεν μιλήσουμε καθόλου εγώ νιώθω λίγο ''ψυχραμένη'' απέναντί του και δεν μπορώ να είμαι όλο αγκαλιές και φιλιά όταν ξαναβρισκόμαστε (όπως κάνει αυτός). Έτσι βιώνω την όλη κατάσταση, πως να το διαχειριστώ?
1
 
 
 
 
σχόλια
Το ενδεχόμενο να έχει ήδη σε μια σχέση ή να είναι παντρεμένος το έχεις σκεφτεί? ...Απλά για να αποκλείουμε έναν έναν τους λόγους. ..διαφορετικά μάλλον δεν θέλει κάτι σταθερό απλά κάτι να περνάει καλά. Αν σου αρκεί, ζήσε ανέμελα αυτές τις ωραίες στιγμές, έχοντας τους αισθητήρες σου ανοικτούς για το "καλο" που θα έρθει.
Scroll to top icon