ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.10.2015 | 16:16

Τί να πω..

Τον βοήθησα όταν το χρειάστηκε. Όταν ήθελε παρέα ήμουν εκεί. Ή μόνη φορά που δεν ήμουν διαθέσιμη ήταν όταν ήμουνα στην κηδεία της φίλης μου.Δεν του είπα ποτέ όχι σε τίποτα. Τώρα αποφάσισε πως δε με θέλει. Δε μου εξήγησε τί έγινε.Έχει μπλοκάρει μάλλον το τηλ. μου.Σήμερα το κατάλαβα η ηλίθια. Του έστελνα μην.ένα μήνα τώρα ζητώντας του μια κουβέντα..να μάθω τι έγινε. Ζήτησα χιλιάδες συγγνώμη σε κάποιον που δεν ήταν εκεί. Εντάξει, νιώθω τελείως μαλάκας. Γιατί ρε?Τί σου έκανα?
1
 
 
 
 
σχόλια
Απλά του τελείωσε πριν από σένα.Συμβαίνει συνέχεια. Αυτό που είναι εξαιρετικά σπάνιο είναι να τελειώνει και στους δυο ταυτόχρονα και έτσι να μην πληγώνεται κανείς.Το οτι κάνουμε πράγματα για κάποιον ΔΕΝ σημαίνει πως αυτός είναι υποχρεωμένος να μένει στη σχέση μας ακομα και όταν πλέον δεν θέλει.Τα κάναμε γιατί έτσι αισθανόμασταν, όχι για να τα έχουμε ως εργαλεία συναισθηματικού εκβιασμού.Προχωράς παρακάτω λοιπόν, τίποτα άλλο δεν υπάρχει για να κάνεις.
Scroll to top icon