ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.10.2015 | 13:12

η Φύση δεν αλλάζει

Οι άνδρες έχουν την τάση να είναι άπιστοι ακόμα και με τις πιο όμορφες γυναίκες. Πάρτε για παράδειγμα το σούπερ μοντέλο Κρίστι Μπρίνκλεϊ, το διαζύγιο της οποίας απασχόλησε στο πρόσφατο παρελθόν τα αμερικανικά μίντια. Αυτό που εξέπληξε τους ‘κοινωνικούς σχολιαστές’ στις ΗΠΑ ήταν η ακατανόητη απιστία του πρώην συζύγου του μοντέλου, του αρχιτέκτονα Πίτερ Κουκ, με μια ασήμαντη 18άχρονη πωλήτρια.Ο Κουκ πέρναγε ονειρεμένη ζωή σε πολυτελή σπίτια και κότερα, και οι προσωπικοί του λογαριασμοί ήταν πολλές φορές πληρωμένοι από την ίδια την Μπρίνκλεϊ, η περιουσία της οποίας υπολογίζεται στα 80 εκατομμύρια δολάρια. Ορισμένοι είπαν ότι ο άνθρωπος πρέπει να είναι τρελός για να απατήσει μια από τις πιο πλούσιες και σέξι γυναίκες της Αμερικής. Όμως, πρόκειται απλώς για το ‘φαινόμενο Κούλιτζ’ (Coolidge effect).Γυναικες αποδεχτειτε το επιτελους και σταματηστε τη γκρινια.
3
 
 
 
 
σχόλια
Μιλάς για τους ανθρώπους σαν να είναι αντικείμενα. Οι άνδρες λειτουργουν έτσι και είναι σε μια κατηγορία "ανδρες"και υπάρχει και μια άλλη υποκατηγορία "ομορφες γυναίκες" και μια άλλη υποκατηγορία "ασήμαντες γυναίκες -πωλήτριες "και όλα αυτά στην κατηγορία "γυναίκες" η Α κατηγορία δε δεχεται τη Β , κάτι σαν το οξύ και το πλακάκι. ποιος σου έχει πει πως η φύση παίζει πρωταρχικό ρόλο; Δεν ξέρεις πως στον άνθρωπο επικρατεί το nature-nurture ? Σου είπε κανείς πως οι άνθρωποι είναι ζώα; Που και τα ζώα γεννιούνται με ιδιοσυγκρασία αλλά ας μην το συζητήσουμε. υπάρχε κάτι που λέγεται "χαρακτήρας" κάτι που λέγεται "ανάγκη" και κάτι που λέγεται "θέλω" Και αυτά δεν έχουν να κάνουν με την ανδρική ή γυναικεία φύση και είναι διαφορετικά απο άνθρωπο σε άνθρωπο. Τι να το κάνω ρε παιδί μου αν ο άλλος είναι σουπερ γκομενος αν δε με καλύπτει ; Ας πουμε εσύ μπορεί να είσαι και πολυ hot γκομενακι αλλα δεν θα σε διαλεγα για την ρηχή σου σκέψη !
Scroll to top icon