ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.10.2015 | 21:33

Ντολμάς

Εδω και αρκετο καιρο μου αρεσει ενα παιδι με το οποιο γνωριζομαστε απο το δημοτικο. Το παιδι αυτο εφυγε και δεν ειχα νεα του για πολυ καιρο. Περσυ, μετα απο αρκετα χρονια επστρεψε αλλα μεχρι πριν απο λιγο καιρο καιρο μου ηταν εντελως αδιαφορος. Τα πραγματα μεσα σε ελαχιστο χρονο αλλαξαν και απο το πουθενα ανεπτυξα ενα crush απεναντι του. Το θεμα μου λοιπον ειναι οτι παρ'ολο που γνωριζω οτι τα αισθηματα ειναι αμοιβαια, ο φιλος ντολμας ειναι πολυ ντροπαλος και εγω αν και ειμαι αρκετα κοινωνικη δεν εχω ιδεα πως να τον προσεγκισω. ΧΕΛΠ!Υ.Γ. Αυριο ειναι τα γενεθλια του και σκεφτηκα πως ειναι μια καλη ευκαιρια να του μιλησω. Καποιες προτασεις?
1
 
 
 
 
σχόλια
Πες του χρόνια πολλά! Όχι από φεισμπουκ εννοείται, αλλά αυτοπροσωπως. Μπορείς να του ευχηθεις κιόλας κάνα 2 καλά πράγματα για να συνεχιστεί η κουβέντα. Απλά να είσαι ο εαυτός σου και όχι κάποια άλλη. Κοίτα τον στα μάτια και να χαμογελας,, σίγουρα δε θα περάσεις απαρατήρητη ;)
Scroll to top icon