ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.10.2015 | 15:37

Δε δενομαι

Ειμαι 23 ετων κ δυσκολευομαι να δεθω με ανθρωπους. Εχω 3 κολλητες κ κυριως μ αυτες κανω παρεα. Στην παρεα απο τη σχολη με κανεναν δεν ειμαι ιδιαιτερα κοντα, μονο με μια κοπελα ισως. Τους αλλους δεν ειναι οτι τους αντιπαθω, απλα δεν τρελαινομαι κιολας, δεν μου εχουν κανει το κλικ για να τους συμπαθησω πολυ, οποτε δεν επιδιωκω να εχω καμια ιδιαιτερη σχεση μαζι τους περα απ τα τυπικα. Δεν ειναι περιεργο αυτο?? Ολοι οι ανθρωποι εχουν τους κολλητους τους με τους οποιους βγαινουν πιο συχνα, αλλα εχουν κ αλλους φιλους, με τους οποιους θα βγουν μια φορα στο τοσο. Μπορει με τους δευτερους να μην εχουν τοση οικειοτητα, μπορει να μην τρελαινονται για την παρεα τους, αλλα θα βγουν. Ε εγω αυτο το τελευταιο το βαριεμαι. Αν με τον αλλον δεν εχεις κατι ουσιαστικο να πεις κ βγαινεις απλα για να βγεις, δεν εχει νοημα(κατα τη γνωμη μου παντα). Ομως ωρες ωρες βαριεμαι κ το να βρισκομαι μονο με τις κολλητες μου. Θα ηθελα μια στο τοσο να βγαινω κ με αλλους, αλλα οσες φορες το κανω, νιωθω οτι δεν με γεμιζει αυτο. Αλλα απ την αλλη δεν μου κανει καλο να ειμαι σ ολη μου τη ζωη μονο με τις κολλητες μου. Εκανα πρακτικη, καναμε καλη παρεα με μια κοπελα οσο ημασταν στην πρακτικη, αλλα μετα χαθηκαμε. Ειχα δουλεψει σ ενα μαγαζι, κ ειχα συμπαθησει μια κοπελα απο κει, κ αυτη το ιδιο, αλλα αφου εφυγα απ τη δουλεια δεν βγηκαμε ουτε μια φορα για καφε. Αυτη μου ειχε πει να κανονισουμε, αλλα δεν κανονιστηκε ποτε. Νταξει δεν γινεται να κρατας με ολους επαφη, αλλα ουτε το αλλο ακρο ειναι φυσιολογικο. Πρεπει να μαθω να κραταω επαφη με καποιους ανθρωπους που θεωρω οτι αξιζουν, γιατι αυτο θα με βοηθησει να γινω κ πιο κοινωνικη. Καλως η κακως δεν μπορω να εχω μονο 3 φιλους. Τι πιστευετε για το ατομο μου?
2
 
 
 
 
σχόλια
Συγγνώμη κιόλας, έχεις τρεις φίλους (που από ότι φαίνονται πληρούν τα πραγματικά χαρακτηριστικά της έννοιας) και παραπονιέσαι; Ή τρολλάρεις ή πραγματικά δεν ξέρεις τι συμβαίνει εκεί έξω ! Τουλάχιστον διάβασε εξομολογήσεις περί (ανύπαρκτων εκτός των άλλων) φιλιών και θα καταλάβεις ... Καλή ανάγνωση!
Scroll to top icon