ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.10.2015 | 16:41

Η καλύτερη μου φίλη...

είναι υπέροχη, μου λείπει αφάνταστα και μαζί έχουμε ζήσει τις πιο τρελές και ωραίες εμπειρίες της ζωής μου..μέχρι τώρα τουλάχιστον! Βλέπεις όμως όταν βρίσκεις ένα άτομο που περνάς καλά, υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα, κατανόηση, εμπιστοσύνη τρελή, χημεία και όλα τα σχετικά..κάτι πάντα θα λείπει! Στην προκυμένη περίπτωση λείπει η ίδια. Η απόσταση είναι μεγάλη, οι συνθήκες δύσκολες για να βλεπόμαστε όσο συχνά θέλουμε...Είναι άσχημο συναίσθημα να λείπει η κολλητή σου, πόσο μάλλον να της λείπεις και εσύ το ίδιο. Καμιά άλλη φίλη δεν έχει αναπληρώσει την θέση μου ή την δική της. Ήταν ίσως καρμικο να γνωριστούμε εμείς οι δύο. Το στόρυ θα σας το πω άλλη στιγμή, είναι πράγματι μοναδικό και παράξενο! Λοιπόν το φετινό Καλοκαίρι ήταν τόσο τέλειο...Το περάσαμε εντελώς μαζί! Καταλάβαμε ότι η φιλία αυτή δεν αντέχει μόνο από απόσταση αλλά και από κοντά!
1
 
 
 
 
σχόλια
Οι φιλιες δεν κρινονται ουτε απο την αποσταση,ουτε απο το ποσο ωραια ή ασχημα περασατε εως τωρα, αλλά απο τη στιγμη που θα μπει στη ζωη σας ενας συντροφος,οχι ενας γκομενος.Μονο τοτε θα ανακαλυψετε αν ειναι ιδανικη η φιλια σας κι αν θα αντεξει στο χρονο.Στα 18 ολα ειναι ιδανικα.Μην προτρεχεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon