ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2015 | 15:20

Εχθες

Πηγα σούπερ μαρκετ και εψαχνα να παρκαρω εκει δίπλα. Εκεί που εψαχνα λοιπόν υπάρχουν πολλά σπίτια με δικά τους πάρκινγκ και σε ενα απο αυτα ειχε σταθμευσει κάποιος απ έξω. Εκείνη την στιγμή ετυχε να ερθει ο ιδιοκτήτης του γκαραζ και άρχισε να φωναζει και να κορναρει γιατί δεν μπορούσε να μπει. Ο οδηγός σε τρια λεπτά είχε γυρισει αλλα ο ιδιοκτήτης ηταν τοσο θυμωμένος που τον έκλεισε ωστε να μην μπορεί να φυγει και του είπε "αστο θα καλεσω την αστυνομία να έρθει ο γερανος να στο παρει". Όντως το εκανε.Εντάξει φταίει που το εβαλε μπροστά απο γκαράζ δεν λεω αρα ρε παιδια τι κακια είναι αυτη; Απόγευμα ηταν οχι πρωί να βιάζεσαι για την δουλειά και δεν άργησε ο οδηγός.
4
 
 
 
 
σχόλια
Όπως και σε εσένα έτσι και σε όλους μας που είμαστε '' έξω από το χορό '', μας φαίνεται υπερβολικό αυτό που έκανε ο ιδιοκτήτης του γκαράζ.Αλλά όπως είπαν παραπάνω, σκέψου πόσες φορές του το έχουν κάνει.Και δες και το παράδειγμα του maou.. Δεν ξέρω επίσης, αν είχες διαβάσει πριν λίγες μέρες για την απελπισία μιας κοπέλας επειδή ένας τύπος, απλώς πήγαινε και πάρκαρε στη θέση της με το έτσι θέλω για ώρες και αυτή δεν ήξερε τι να κάνει!Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι όσοι σκεφτόμαστε όπως εσύ, είμαστε θύματα.Ο ιδιοκτήτης ΚΑΙ δίκιο είχε ΚΑΙ έκανε ό,τι προβλέπει ο νόμος, να φωνάξει δλδ την αστυνομία, και όμως τον θεωρούμε ''κακούλη'' που ζητάει το δίκιο του, ενώ το γαϊδούρι που τον εκμεταλλεύτηκε κακομοίρη.
δεν έχει σημασία η ώρα... εμείς είχαμε άνθρωπο με προβλήματα υγείας και έπαθε έμφραγμα και ψάχναμε στην γειτονιά ποιανού είναι για να πάμε στο νοσοκομείο... είναι ντροπή και έλλειψη σεβασμού στον συνάνθρωπο αυτό το πράγμα
μπορείς να φανταστείς πόσες φορές θα του το έχουν κάνει αυτό, για να αντέδρασε έτσι. Δεν έχει σημασία, πρωί απόγευμα ή ότι άλλη ώρα, η ουσία είναι ότι ο καθένας κάνει ότι τον βολεύει, χωρίς να σέβεται το συνάνθρωπό του.
Scroll to top icon