ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.10.2015 | 07:49

Με τρελο και με ερωτευμενο δεν τα βαζουμε ποτε!

Έκανα χοντρή μαλακια οταν με χώρισες ...σε όσους λέω τι έκανα γελάνε ! Εσύ παλι με μισείς... Λάθος κίνηση μάτια μου συγγνώμη δεν ήξερα τι να κάνω ... Σ'αγαπάω ακόμα...Και εσύ; Βιάστηκες να κάνεις τον άλλο κομμάτι σου, να τα παρατήσεις όλα για να είσαι μαζί του, να με κατηγορήσεις και να με κάνεις ξεφτίλα και τώρα σε λιγότερο από ένα χρόνο δεν τα πάτε καλά .. Έτσι είναι ... Άφησες μια σχέση 2 μιση χρόνια για τον ανερχόμενο ηθοποιό . Τον δήθεν! Που τα λόγια που σου έλεγε θα ήταν διαβασμένα από αυτά τα ξενερωτα που διαβάζουν στο θέατρο και οχι από την καρδιά του. Και εγώ που σε βλέπω τώρα και πονάει η καρδιά μου ; Που λες ότι θες να πάρεις ένα αεροπλάνο και να φύγεις... Μακάρι να ήθελες να έρθεις σε εμένα! Να σου δείξω πως για εμένα είσαι η ΜΙΑ και να σε κάνω να νιώσεις ξανά ασφάλεια... Αλλά φοβάμαι να σου στείλω ένα γαμημένο μήνυμα γιατί ξέρω ότι δεν θα πάρω απάντηση και κάθομαι εδώ ο γελοίος και κάνω "εξομολόγηση" σε άγνωστους μπας και πάρω λίγο θάρρος και υποστήριξη γιατί αν αυτά τα έλεγα στους φίλους μου θα μου έλεγαν να πάει να γαμηθει η πουτανα...Αλλά δεν επιτρέπω σε κανένα να μιλήσει έτσι για εσένα το πιο πιθανό ήταν να πλακωθω μαζί τους και διπλή απώλεια δεν αντέχω!
2
 
 
 
 
σχόλια
Πες με περίεργη και αδιάκριτη αλλά θα ήθελα να ήξερα τί ήταν αυτό που της έκανες όταν χώρισατε. Δεν ξέρω πως, αλλά μου δημιουργείται η εντύπωση ότι είναι βασικός λόγος που δεν κάνεις κίνηση απέναντί της αυτή τη στιγμή ενώ θες.
Στειλε της φίλε μου εφόσον είναι ή ΜΙΑ ,το πολύ πολύ να μη σου απαντήσει ,ή ζωή είναι πολύ μικρή ,ρίσκαρε και που ξέρεις μπορεί να μετάνιωσε και να σε έχει ανάγκη ,μπορεί να την ξανακερδίσεις .Στειλε και πες μου τι έγινε ,σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια .
Scroll to top icon