ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.10.2015 | 22:07

Αγενεις vs Ευγενικοι πωλητες

PART 1Παω σε ενα μαγαζι με παπουτσια γνωστης αλυσιδας. Οι πωλητριες μες στην ξινιλα. Αγορασα ενα ζευγαρι. Με το που βγηκα αντι να εχω καποιο αισθημα χαρας οπως εχουν οι περισσοτεροι οταν ψωνιζουν κατι καινουργιο (ειδικα οταν δεν το κανουν συχνα), ειχα ενα αισθημα δυσφοριας λογω των πωλητριων. Ειλικρινα μου χαλασαν την διαθεση. Part 2Μετα απο κανενα τεταρτο μπαινω σε ενα ζαχαροπλαστειο. Η κοπελα εκει ευγενεστατη και χαμογελαστη. Μου εφτιαξε τη διαθεση που μου χαλασαν οι προηγουμενες.Προς ολους: Παιδια να ειστε ευγενικοι. Ολοι περναμε ζορια και φυσικα δεν αποτελω η εξαιρεση. Δεν μας φταει ο αλλος. Ενα χαμομελο, ενα " γεια σας" δεν εβλαψε ποτε κανεναν!
1
 
 
 
 
σχόλια
Και σνομπ ξέχασες να αναφέρεις.Πας να κοιτάξεις ρούχα και σε κοιτάζουν σαν να είσαι σκουπίδι ρε φίλε..Πήγα την προηγούμενη φορά στα PullandBear και εκεί που χάζευα τα skinny αντρικά jeans,μου λέει μία "δεν σου κάνουν αυτά εσένα,πήγαινε στα μεγαλύτερα νούμερα".Χωρίς καν να την ρωτήσω..!
Scroll to top icon