ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2015 | 13:01

Στερεότυπα κοριτσιών

1. "Πρώτα οι κολλητές και μετά ο γκόμενος."Ναι, σύμφωνοι, κι εμείς σχεδόν πάντα αυτό εφαρμόζουμε. Όταν όμως με τον γκόμενο είσαι μαζί 1 χρόνο και τραβιόσουν μαζί του πόσους μήνες πριν ακόμη, ενώ τις "κολλητές" τις γνώρισες πρώτη φορά πριν 1 μήνα(και πρόλαβαν και έγιναν κολλητές...), τότε το βρίσκω ηλίθιο να μου το λες.2. "Δεν θα αλλάξω για κανέναν εγώ. Έτσι είμαι σε όποιον αρέσω."Ώστε έτσι; Εγώ βλέπω ότι πας γυμναστήριο για να "βγεις ωραία στην παραλία το καλοκαίρι" όπως μας λες. Φτιάχνεσαι για να σε κοιτάζουν όλοι όταν θα πας στο πάρτυ. Εκεί γιατί δε μένεις "όπως είσαι και σε όποιον αρέσεις";; Απλά πες το. Δε γουστάρεις να κάνεις υποχωρήσεις και να φτιάξεις λίγο το χαρακτήρα σου. Την εμφανισή σου όμως μια χαρά την αλλάζεις άμα είναι να αρέσεις σε κάποιον που θες.Φτάνει πια με τα στερεότυπα κορίτσια!! Είναι ηλίθια!
3
 
 
 
 
σχόλια
Βασικά φιλαράκι,εσύ μιλάς σαν ηλίθιος..είσαι πολύ γελασμένος αν νομίζεις ότι όλες οι γυναίκες πάνε γυμναστήριο για να αρέσουν σε σένα και σε μένα!Υπάρχει κάτι που λέγεται "αυτοεκτίμηση" και το έχουν πολλές γυναίκες,να ξέρεις.Πρώτα σε αυτές θέλουν να αρέσουν και μετά σε σένα.
Υγ: Μετά μαθαίνεις να δεχεσαι και τους άλλους χωρίς όλη την ώρα να θέλεις με το στανιό να βάζουν πρώτη εσένα και μετά τον γκομένο..Δεν κατάλαβα δηλαδή! πρέπει οποσδήποτε να βάζουν εσένα πρώτη! μπορεί να γουστάρει η άλλη να κάνει σεξ από το πρωϊ μεχρι το βράδυ για μήνες..θα σε ρωτήσει κιόλας..εχεις θέμα αποδοχής κοίταξε το..
Γκουχου!Αυτά δεν είναι στερεότυπα..αυτά είναι απλά παιδικές σκέψεις έφηβων κοριτσιών που μεγαλώνοντας τα ξεπερνάνε.Στερεότυπο είναι: Θέλω να μοιάσω στην Μεριλιν και κάνω ότι και αυτή ντύνομαι όπως αυτή κλπ κλπ κλπ..επίσης φαινόμενο καθήλωσης σε ανώριμο αξελικτικά στάδιο ξαναμανά γκούχου..γιατί...γιατί ζηλευω..γιατί...γιατί δεν τα χω καλά με τον εαυτό μου...και θα με ρωτήσει κάποιος ευλογα πως τα χεις καλά με τον εαυτό σου; τελικά...είναι τετριμένη φράση..αλλά! τα χεις καλά με τον εαυτό σου όταν δεχεσαι τη μαμά με τον μπαμπά ακριβώς όπως είναι..λύνεις τις διαφορές σου μαζί τους σε ήρεμους τόνους και ναι είσαι ΕΣΥ κάτι διαφορετικό αυτόφωτο και καθόλου ετερόφωτο! μπράβο περνάς στον επόμενο λεβελ..
Scroll to top icon