ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.11.2015 | 16:27

:|

Γειά σας είμαι η Μ., έτων 17. Δεν έχω κάνει ποτέ σχέση και εδώ και δύο χρόνια μου αρεσει ένα παιδί από το σχολείο. Το προβλημα είναι πω ενώ θέλω να του το πω και δεν ντρέπομαι (το τονίζω αυτο) .. φοβάμαι. Είμαι μέτρια στην εμφάνιση και η παρέα του δεν με συμπαθεί. Γι αυτό και φοβάμαι πως όχι μόνο θα με απορρίψει γιατί μπορεί να μην του άρεσω, αλλά θα το σχολιάαει και με τον κολλητό του τον Γ. Που λένε τα πάντα. Κι αν γίνει αυτό ο κολλητός του θα με ταράξει στο δούλεμα και στην κορόιδια.Ίσως ακούγεται πολύ παιδικό όλο αυτό. Αλλά μου είχε ξανάσυμβει στο γυμνάσιο και είχα στεναχωρηθει πολύ. Και από τότε μειώθηκε η αυτό πεποίθηση μου και όλα πήραν την κατηφόρα όσο αναφορά τα γκομενικα Οποίος έχει χρόνο ας με βοηθήσει..
1
 
 
 
 
σχόλια
Το να του το πεις απλά για να το βγάλεις από μέσα σου δεν έχει κανένα νόημα - αν δεν του αρέσεις, απλά θα τον φέρεις σε δύσκολη θέση, και ο κόσμος του σχολείου είναι πολύ σκληρός, όπως ήδη ξέρεις. Προστάτευσε τον εαυτό σου. Είναι πιο λογικό να προσπαθήσεις να τον γνωρίσεις σταδιακά, να μιλήσετε, να βρείτε κοινά ενδιαφέροντα, γενικά να αρχίσετε να κάνετε παρέα - τότε αν αρέσετε ο ένας στον άλλο το πράγμα θα προχωρήσει από μόνο του. Αλλά ακόμα και αν δε γίνει κάτι ερωτικό, μπορεί να κερδίσεις ένα φίλο.Αν έχεις προσπαθήσει να τον προσεγγίσεις φιλικά αλλά δεν κατέληξε κάπου, τότε μάλλον δεν ενδιαφέρεται. Μην το πάρεις προσωπικά, συμβαίνει πολύ συχνά - αλλά οφείλεις στον εαυτό σου να το αποδεχτείς και να ψάξεις για κάποιον άλλο.
Scroll to top icon