ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.11.2015 | 11:21

Θελω να παρω ενα δωρο στο φιλο μου

Αλλα εξομολογουμαι οτι δεν εχω ιδεα,τι να του παρω κ δεν εχω κ πολυ ελευθερο χρονο για να ψαξω..ειναι 35 χρονων,ειμαστε μαζι αρκετα χρονια,αρα ολα τα γνωστα τα εχω ηδη ανακυλωσει πολλακις.φαινονται σε κανεναν αλλο δυσκολα τα ανδρικα δωρα η μονο εγω κολλαω;Εφοσον οικονομικα μπορω να του παρω κατι,καλα οχι ιδιαιτερα ακριβο,ειναι χαζο να κολλαω στην ιδεα..αν εχει καποιος καμια προταση,ευπροσδεκτη!(απορριπτονται ρομαντικες/σεξι βλακειουλες -δε μου αρεσουν)και οτιδηποτε εχει σχεση με τεχνολογια-γιατι ειναι tech freak κ θελει να τα επιλεγει ολα μονος του)
1
 
 
 
 
σχόλια
Μια συνεδρία(;) σπα. Τα σπάει, είναι πολύ ωραίο. Ή δείπνο σε ένα σχετικά καλό εστιατόριο.Αν θες να είναι αντικείμενο, υπάρχουν άπειρα. Πήγαινε σε ένα μαγαζί με μοντέρνα είδη σπιτιού/διακοσμητικά (δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, σοβαρά, αλλά εννοώ μαγαζί τύπου Octopus, σίγουρα υπάρχουν πολλά ανάλογα μαγαζιά).
Scroll to top icon