ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.12.2015 | 16:34

Τι να κανω!? Μπερδεμα με αγορια

Γεια! Θελω τι γνώμη σας πλιζ! Λοιπόν η ιστορία μου.. Όλο το καλοκαίρι ήμουν κολλημένη με ένα αγόρι.. Που όμως δεν ειναι ιδιας εθνικότητας με μένα.. Εννιωθα λες και θα τα φτιάχναμε αλλα τελικά τα ζήτησε απο μια άλλη κοπέλα ,η οποια και του έδωσε άκυρο. Με αυτό το αγόρι λοιπόν εγώ μίλησα για τελευταία φορά τον Σεπτέμβρη. Τον Οκτώβριο τα φτιαξα με ένα αγόρι,που δεν άξιζε καθόλου και χωρισουμε πριν καν κλείσουμε τον έναν μήνα. Και τον Νοέμβρη,εμφανίστηκε ενα νέο πρόσωπο. Ειναι ενα αγόρι,δυο χρονια μεγαλύτερο μου.. Δείχνει οτι με αγαπάει πααρα πολυ ειμαι σίγουρη γιαυτο... Τα φτιαξαμε με αυτο το αγορι και σε λιγες μερες θα κλεισουμε εναν μηνα. Αλλα τώρα τελευταία εγω νιώθω ότι έχω χάσει το ενδιαφέρον μου. Δεν με ελκύει πια ούτε καν σαν άτομο... Και σαν να μην εφταναν ολα αυτα,αυτο το παιδί που μαρεσε όλο το καλοκαίρι,μου έστειλε μήνυμα ύστερα από 3 μήνες. Δεθηκαμε παλι και καταλαβα ότι δεν το έχω ξεπεράσει. Αλλα σπιτι φαίνεται αυτός με βλέπει μονο σαν φίλη. Τίποτα παραπάνω.. Τι να κανω? Το πα στο αγόρι μου ότι δεν ειμαι καλά και ουσιαστικά χωρίσαμε σχεδόν.. Έχετε καμία συμβουλή? Σας παρακαλωω νιώθω ότι τα χω κανει σκατα ολα ειμαι μπερδεμένη πλιζ θελω την γνώμη σας.. (τα στοιχεία μου ειμαι κορίτσι της α λυκείου 16χρονων δηλαδή)
1
 
 
 
 
σχόλια
Γεια σου. Ήθελα να σταθώ σε ένα σημείο από την εξομολήγησή σου που νομίζω είναι χαρακτηριστικό της γενικότερης νοοτροπίας σου:"Δείχνει οτι με αγαπάει πααρα πολυ ειμαι σίγουρη γιαυτο... Τα φτιαξαμε με αυτο το αγορι και σε λιγες μερες θα κλεισουμε εναν μηνα ". Δεν είναι δυνατόν κάποιος να αγαπήσει κάποιον σε τόσο χρονικό διάστημα.Περνάει καιρός και «δοκιμασίες» για να αναπτυχθούν βαθειά συναισθήματα και το βλέπεις με πράξεις, όχι με λόγια. Το ότι κάποιος σου δείχνει ενδιαφέρον και είναι π.χ.κι ευγενικός δεν είναι ας πούμε το "ταίρι σου". Η αγάπη θέλει κόπο και χρόνο. Πες ότι τον ελκύω πολύ, με γουστάρει, του αρέσω, αλλά σε παρακαλώ, όχι βαρύγδουπες δηλώσεις. Κι ακόμη κι όταν βρεις κάποιον να σε αγαπήσει, μην το θεωρήσεις ως αιτία για να μείνεις μαζί του εάν εσύ δεν τον αγαπάς, επειδή είναι «καλό παιδί».Όλα αυτά στα λέω γιατί το γράψιμό σου δείχνει άνθρωπο παρορμητικό και που του αρέσουν οι μελοδραματισμοί. Δικαιολογείσαι από το μικρό της ηλικίας σου και δε στο λέω γιατί είναι κακό ή καλό που το κάνεις. Στο λέω για να μη σου γίνει μανιέρα, συνήθεια. Δεν είναι τα πάντα τα αγόρια, δεν είναι η αρχή και το τέλος. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να σου αρέσουν πολλοί και ταυτόχρονα. Δε φάινεσαι καθόλου κατασταλαγμένη ως προσωπικότητα(εντελώς νορμάλ για την ηλικία σου, το 98% έτσι είναι) και θέλεις λοιπόν να δοκιμάσεις με διαφορετικό αγόρι κάθε μήνα.Καλά κάνεις. Δεν είναι τίποτα τρομερό, οπότε μην τρελαίνεσαι. Δεν έχεις κάνει τίποτα «σκατά», απλά δοκιμάζεις να δεις τι/ποιος σου κάνει. Κι επειδή δεν θέλησε να δοκιμάσει το καλοκαιρινό σου κόλλημα μαζί σου, δε χάθηκε κι ο κόσμος. Συμφωνώ επίσης με τον Gauss ότι δε μπορείς να ασχολείσαι μόνο με τα αγόρια, δεν είναι καν χόμπυ.Πρέπει αν έχεις κι άλλα ενδιαφέροντα για να αναπτύξεις την προσωπικότητά σου κι εν τέλει να πλησιάσεις το γνῶθι σαὐτόν.Πάντως, με άγχωσε η εξομολόγησή σου. Πολύ πανικός για πράγματα απλά, καθημερινά.
Scroll to top icon