ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.12.2015 | 22:09

συναίσθημα?

Δεν θέλω σχέση και ο άλλος εκεί να με πείσει. και μετά από 2 μήνες πρήξιμο με ψιλοπείθει και τον βλέπω κάπως πιο σοβαρά.(όχι μόνο για σεξ). Αλλά ενώ το παίζει τρυφερός και θέλει αποκλειστικότητα νομίζω ότι μιλάει(και όχι μόνο) και με άλλες. Με πειράζει λίγο γιατί έχω αρχίσει να τον βλέπω αλλιώς. Πιστεύω πως πρέπει να γυρίσω στο αρχικό. Απλά κάνουμε παρέα, μιλάμε και σεξ! περιμένω σχόλια..
2
 
 
 
 
σχόλια
πιστέυω πώς θα πέσεις στην παγίδα να τον ερωτευτείς και μετά τρέχα να σωθείς!!!!!!!!! Μην χαραμίζεσε άδικα άυος δεν θα σε έκτιμήση ιδιαίτερα! αν πιστέυεις πως μπορεις να έλεγξεις τα συναισθήματα σου γελίεσε δεν είμαστε ρομπότ ειδικά εμεις οι γυναίκες.. αν θές περιπέτεια χωρις συναίσθημα βρες άλλον ευτιχώς τετιοι υπάρχουν πολλοι!!!!
Eιδικά εσεις οι γυναίκες? Μα καλά πόσα χρόνια πρεπει να περάσουν για να καταλάβετε ότι δεν είναι θέμα φύλου αλλά θεμα ανθρώπου? Τσουβάλιασε τα ολα μπορείς Μrs Anonimmi και μην ξεχνάς να τραβας το καζανάκι.
Scroll to top icon