ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.12.2015 | 02:21

εξω φρενων!

καλησπερα..μπαινω στο θεμα κατευθειαν: γνωστη μου, δασκαλα δημοτικου,26 χρονων και αναπληρωτρια, κοινοποιησε στο fb ενα αρθρο που ελεγε οτι ο δημαρχος της Θεσσαλονικης ειπε οτι πρεπει να μιλησουμε στους μαθητες για την ομοφυλοφιλια ωστε να ξερουν τι ακριβως συμβαινει στη σημερινη κοινωνια. Και εγραψε στη δημοσιευση πολυ γλαφυρα, οτι ειναι φρικη αυτο, οτι ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ με ολη τη σημασια της λεξης, οτι οι ενηλικες φυσικα και πρεπει να σέβονται και να αποδεχονται το διαφορετικο ομως ενα μικρο παιδακι που ειναι ευπλαστο και εχει την ταση να ακολουθει προτυπα πρέπει να του προβαλλεται το φυσιολογικό και οχι το "παρα φύσιν"... εγραψε κιολας οτι: ''Οι γκει ας κρατησουν τις προτιμησεις τους για τον εαυτο τους, ας ζουν μαζι, δεν με απασχολει! Οι μαθητες μου ομως και μελλοντικά το δικο μου παιδι δεν θα ηθελα να μεγαλωνει σε μια κοινωνια με τετοια ηθικη και τοσο απελευθερωμενη!'' Κι ερωτω τωρα εγω (η επισης δασκαλα δημοτικου, 23 ετων και αδιοριστη): ειναι απλα αδαης ή καλα 'διαβασμενη' πανω στο θεμα ωστε να στηριξει αυτη την αποψη και να καθοδηγησει παιδικα μυαλα;; αν ηταν 'διαβασμενη' δε θα ηξερε οτι ερευνες εχουν δειξει οτι το παιδι δε θα αλλαξει προτιμήσεις βλέποντας την ομοφυλοφιλια; Ειναι υποκριτικό να θεωρούμε οτι προστατεύουμε τους μαθητές με το να τους εχουμε σε μια γυαλα.Η κοινωνια αυτη πρεπει να ενηλικιωθει και να αποβάλλει καθε είδους κομπλεξισμου και ταμπου κι η αρχη να γινει απο το σχολειο. Η ομοφυλοφιλια δεν ειναι 'θεμα ενηλικων' αφου ήδη στην προεφηβεια του και πολυ νωριτερα ακομα, το ατομο ανακαλυπτει τη σεξουαλικοτητα του. Δεν το δεχομαι οτι τα νεα ατομα που βρισκονται μεσα σε σχολεια κ διδασκουν εχουν τετοιες αποψεις...ουφ!τα ειπα και ξεθυμανα..
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεκτή η άποψή σου. Αλλά πρέπει να σεβαστείς και την δική της ακόμα και αν διαφωνείς. Κι εγώ διαφωνώ μαζί της. Και κάτι ακόμα.Βάζε τόνους. Γιατί θα γίνεις δασκάλα και θα κόβεις βαθμούς για αυτό.
''Οι γκει ας κρατησουν τις προτιμησεις τους για τον εαυτο τους, ας ζουν μαζι, δεν με απασχολει! Οι μαθητες μου ομως και μελλοντικά το δικο μου παιδι δεν θα ηθελα να μεγαλωνει σε μια κοινωνια με τετοια ηθικη και τοσο απελευθερωμενη!'' η συναδελφος σου την εχει δει κλειδοκρατορας της ηθικης.και οπως ολοι οι ανθρωποι αυτης της κατηγοριας θεωρει πως η λογικη της ειναι αλανθαστη και ειναι καθηκον της να μεταδωσει την σοφια της στον υπολοιπο κοσμο και ιδιαιτερα στα παιδακια ωστε να μεγαλωσουν ως τιμια χριστιανοπουλα και να παρουν τον σωστο δρομο της ετεροφυλοφιλιας.δεν περναει στιγμη απο το κλουβιο της μυαλο πως καποια μερα ενας αντιχριστος,ανηθικος και ακομπλεξαριστος γονιος μπορει να σκασει καποια μερα μυτη στο σχολειο και να της κατεβασει την μαπα επειδη γεμιζει το μυαλο του παιδιου ΤΟΥ με μισαλλοδοξια.
Scroll to top icon