ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.12.2015 | 13:42

Ευχόμαστε

''καλές γιορτές'' ή ''χρόνια πολλά'' τα Χριστούγεννα και την Ανάσταση λες και δε μπορούμε να πούμε το όνομα του Χριστού. Είναι ''Καλά Χριστούγεννα'' γιατί γιορτάζουμε τη γέννησή Του, όχι τις γιορτές και τα ρεβεγιόν. Και αυτός ο περίφημος ''Άγιος'' Βασίλης με τα κόκκινα τι φάση? Εγώ τον Μέγα Βασίλειο ξέρω και αυτόν θα περιμένω να μου φέρνει δώρα, και όχι υλικά αλλά πνευματικά δώρα. Άιντε ήρθαν τα αμερικανάκια να μας πλασάρουν τον σατανά μεταμορφωμένο!Υ.Γ. Δεν είμαι οπισθοδρομική, απλά η αλήθεια να λέγεται.
1
 
 
 
 
σχόλια
Κάτι τέτοιο πρέπει να σκέφτηκαν κ εκείνοι που γιόρταζαν το χειμερινό ηλιοστάσιο, ξέρω γω, όταν από ένα σημείο κ μετά(κάτι αιώνες) είπε ο κόσμος "ωπα παιδιά, άκυρο, τώρα θα λέμε καλα χριστουγεννα".300s kids will remember.. Πάντως χαλάρωσε λίγο, η ευχή είναι ευχή, με καλή πρόθεση λέγεται, δεν θα διαλυθει η χριστιανοσύνη για κάτι τέτοιο..
Scroll to top icon