ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2015 | 23:13

Μπέρδεμα...

Έχω να πω, ότι υπάρχουν στιγμές που μισώ τον εαυτό μου. Δεν είναι λίγες οι φορές που σκέφτομαι να κάνω άσχημα πράγματα.Ευτυχώς που αυτή η διάθεση περνάει. Όμως έχω πολλά θέματα να λύσω. Ένα από αυτά είναι και το ερωτικό.Δε νομίζω ότι μπορώ να κάνω σχέση με κοπέλες της ηλικίας μου.Δεν έχω κάτι που να τους τραβά το ενδιαφέρον. Είμαι κοντά στα τριάντα και νιώθω ήδη αποτυχημένος.Η οικογένειά μου με αντιμετωπίζει με συγκατάβαση.Δε με παίρνουν στα σοβαρά.Είναι πολύ άσχημο να νιώθεις ότι δε σε σέβονται οι άλλοι, ακόμα και όταν ξέρεις ότι το προκαλείς εσύ ο ίδιος. Είμαι άτομο με πολλές ανασφάλειες, αυτό που λένε δειλός,μπούλης. Θέλω να απαλλάξω τον εαυτό μου από τον συνεχή εξευτελισμό. Σήμερα βγήκα για καφέ με την αδερφή μου και μία φίλη της. Η αλήθεια είναι πως ένιωσα περίεργα, γιατί είχα την αίσθηση ότι όχι μόνο δεν έκανα καλή εντύπωση,αλλά μάλλον με θεωρούσαν και λίγο γραφικό. Άρχισε η φίλη να λέει ότι πόσταρα στο facebook φιλολογικά πράγματα που ούτε η ίδια δεν τα ξέρει.Αυτό το ανέφερε απλά.Ούτε με θαυμασμό ούτε κοροιδευτικά. Αλλά μάλλον με θεωρούσε ξενέρωτο. Θα μου πεις, στα παλιά μου τα παπούτσια. Έλα όμως που μου άρεσε λίγο. Μακάρι να είχα αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι το ισχυρότερο αφροδισιακό. Αλλά δεν εκτιμώ τον εαυτό μου. Είμαι και πολύ ντροπαλός και συνεσταλμένος.
1
 
 
 
 
σχόλια
Έχεις δοκιμάσει τη μέθοδο χαμογελάω και πάω παρακάτω;Να την δοκιμάσεις!!Κανένας άνθρωπος δεν είναι βαρετός είμαι σίγουρη πως αν σκεφτείς με ψυχραιμία σίγουρα ύπαρχει κάτι που θα είσαι "μανούλα"..βρές το και χρησιμοποιησέ το!!ΥΓ:ένας ντροπαλός άντρας ειναι sexy !!
Scroll to top icon