ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.1.2016 | 22:43

Φαλάκρα σε 24χρονη

Δεν θα έπρεπε να με απασχολεί η εμφάνισή μου, το ξέρω καλά. Μετράει μόνο η ψυχή μας, οι ιδέες και οι πράξεις μας. Προσπαθώ να μην σκέφτομαι την κατάστασή μου και να μην με επηρεάζει αλλά είναι αδύνατον.Λόγω των πολυκυστικών ωοθηκών μου, χάνω τα μαλλιά μου συνεχώς. Έχω πάρει αντισυλληπτικά, αντιανδρογόνα, σίδηρο και βιταμίνες για 2 χρόνια περίπου. Δεν έχω δει καμία βελτίωση όμως, αντιθέτως η φαλάκρα συνεχίζεται, ειδικά μπροστά είμαι σαν άντρας. Έχω σκεφτεί να πάω και σε ομοιοπαθητικό γιατρό αλλά είναι πολύ ακριβοί και χρονοβόροι και δεν ξέρω κατά πόσον θα έχω αποτέλεσμα. Το αντιμετωπίζει κάποια άλλη κοπέλα?Και δεν ξέρω αν φταίνε και για αυτό οι πολυκυστικές, αλλά το ένα μου μάτι αλληθωρίζει ελαφρώς.Βασικά, όχι ακριβώς αλληθωρίζει, αλλά είναι λιγότερο ενεργό από το άλλο, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Κάνουν εγχειρήσεις laser για αυτή τη κατάσταση?Για να είναι ίδια και να κοιτάνε ίσια?Τι γνώμη έχετε για τις περούκες σε συνδυασμό με μαύρα γυαλιά?
1
 
 
 
 
σχόλια
Ξέρω πόσο δύσκολο είναι αυτό που περνάς, βιώνω παρόμοια κατάσταση. Το πιο σημαντικό είναι να πας σε σωστούς γιατρούς. Δεν είμαι γιατρός και δεν ξέρω αν η τριχόπτωση σου οφείλεται (μόνο) στις πολυκυστικές, σου προτείνω αύριο κιόλλας να πάρεις τηλέφωνο να κλείσεις ραντεβού στο Συγγρό που έχουν τους καλύτερους δερματολόγους για αλωπεκίαση (και μία συγκεκριμένη, η δικιά μου γιατρός πολύ καλή). Θα σου κάνουν ενδελεχή έλεγχο για να καταλάβουν από που προέρχεται(τριχοριζόγραμμα) και θα σου δώσουν θεραπεία. Η θεραπεία αναλόγως τους λόγους της τριχόπτωσης ίσως να μπορεί να επαναφέρει τα μαλλάκια σου ή άμα είναι σαν τη δική μου περίπτωση, δλδ γονιδιακής φύσης την καθυστερεί και με τη θεραπεία πυκνώνει η τρίχα και βελτιώνεται η εμφάνιση. Σε σωστους γιατρούς αμέσως!Μην ταλαιπωρείς άλλο τον εαυτό σου και την ψυχολογία σου, κάνε κάτι, θέλει επιμονή και συνέπεια στη θεραπεία σου και σιγά σιγά θα καλυτερεύσει. Εύχομαι τα καλύτερα, φιλιά!
Scroll to top icon