ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.1.2016 | 23:08

κανονικά

οι άνθρωποι δε θα πρεπε να χωρίζουν. Όχι αν δεν το θέλουν κι οι δύο τουλάχιστον..τόσος πόνος και τόση στενοχώρια δεν πρέπει να τα περνάει κανείς..
2
 
 
 
 
σχόλια
Σε καταλαβαίνω, και ποιος δεν είπε το ίδιο όταν χώρισε με κάποιον/α που αγαπούσε πολύ και είχε τόσα να δώσει ακόμη; Όμως βάλε λίγο τον εγωισμό σου πιο ψηλά και πες όχι,αν δεν με θες μία δεν σε θέλω δέκα, δεν χρειάζομαι κάποιον που δεν με θέλει.. σιγά σιγά θα περάσει ο πόνος και τα καλύτερα θα έρθουν αρκεί να μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω ;)
Ενώ να μένεις με κάποιον που δε θες είναι πολύ καλύτερο για όλους δηλαδή; Ή να μένει κάποιος μαζί σου για να μη σε πληγώσει-προσωρινά; Γιατί προσωρινό είναι, το παραμύθιασμα και οι επιπτώσεις του κρατάνε περισσότερο και κάνουν κακό και στους δύο. Οκ καταλαβαίνω πως μπορεί να περνάς κάποια δύσκολη φάση αλλά αυτό που λες από όπου και να το πάρεις δεν είναι μόνο λάθος αλλά άρρωστο.
Scroll to top icon