ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2016 | 22:05

Έχω την εντύπωση ότι την έπεσα "κατά λάθος" σε μία φίλη μου

Καταρχήν, να πω ότι είμαι γυναίκα, και ναι μου αρέσουν οι γυναίκες αλλά αυτό δεν το γνωρίζει κανένας, όπως και η φίλη μου. Γενικά, όταν βγαίνω, θεωρώ ότι είμαι πολύ διακριτκή με αυτό και δεν αποκαλύπτομαι - εύκολα.Προχθές μια μέρα όμως, έστειλα ένα μήνυμα σε μία φίλη μου στο facebook για κάτι που συζητούσαμε και κανονίζαμε την προηγούμενη μέρα. Μου απαντάει η κοπέλα, και μέσα στο μήνυμά της αναφέρει το ζώδιο μου-μας. Αφού λοιπόν διάβασα το μήνυμα, της απάντησα αμέσως, όπου μετά από λίγο το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και συνειδητοποιώ ότι μάλλον την φλέρταρα αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, ούτε μου αρέσει η κοπέλα, η οποία ωστόσο βρίσκεται και σε σχέση.Παρακάτω σας παραθέτω το ένα κομμάτι του μηνύματος που μάλλον την φλέρταρα εν αγνοία μου και θα ήθελα να μου πείτε αν αυτό παραμπέμπει σε φλερτ, κι αν ναι, ποιά θα ήταν η αντίδραση σας."Όσο για το "λογίστρια" ας το εκλάβω σαν κομπλιμέντο, μια και δεν το συμπαθώ καθόλου. Το κακό με μας τους Παρθένους, είναι ότι γινόμαστε πολύ κουραστικοί με τόση σχολαστικότητα. Πρώτη φορά επικοινωνέις με Παρθενο και χαίρεσαι τόσο; Με εκπλήσσεις, άλλοι στη θέση σου θα έκλαιγαν... τη μοίρα τους. Πάντως η αλήθεια να λέγεται, είμαστε ενδιαφέρον ζώδιο, άσχετα αν μερικοί λένε το αντίθετο, χαχα :P"ΥΓ 1: Το μήνυμα το έχει διαβάσει εδώ και δύο μέρες, και αυτή τη στιγμή είναι μέσα αλλά δεν μου έχει απαντήσει ακόμα και ούτε πρόκειται, νομίζω.ΥΓ 2: Μάλλον, πρέπει να σταματήσω το διαδικτυακό φλερτ αλλιώς θα μου μείνει κανένα κουσούρι και θα φλερτάρω - διαδικτυακά και όχι μόνο - όλες τις κοπέλες που γνωρίζω (πάντα εν αγνοία μου όμως).ΥΓ 3: Προφανώς με ενδιαφέρει η άποψη των στρειτ γυναικών αλλά κατά τα άλλα είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Προσωπικά δεν είδα καμία μα καμία υπόνοια φλερτ. Ίσα ίσα που μου φάνηκε και ελάχιστα ειρωνικό το ''πρώτη φορά επικοινωνείς με Παρθένο και χαίρεσαι τόσο?'' Μην αγχώνεσαι, ιδέα σου είναι, δεν έδειξες τίποτα περίεργο.
Scroll to top icon