ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.1.2016 | 21:48

Δεν το χωραει το μυαλο μου..

Την προηγούμενη εβδομάδα που λέτε,φιλοξενήσαμε αυθημερόν τους νόνους του παιδιού μου(πρόκειται για ένα ζευγάρι)..Ολα καλά μέχρι εδώ..Λίγες μέρες μετά συνειδητοποιήσαμε ότι λείπει κάτι πολύ προσωπικό απο το σπίτι..Ψαξαμε όλο το σπίτι,τα κάναμε όλα άνω κάτω..Σκεφτομασταν τι μπορεί να έγινε..Αλλοι άνθρωποι δεν ήρθαν στο σπίτι εκείνο το διάστημα εκτός απο την μαμά μου και αυτούς..Εχουμε βασιμες υποψίες ότι το πηρανε αυτοί και συγκεκριμένα αυτός..Δεν είμαστε 100% σίγουροι..Δεν μπορώ να διανοηθώ κάτι τέτοιο.Δεν θέλω να πιστεψω ότι μπήκαν μέσα στο ίδιο μου το σπίτι και ο τύπος έβαλε χέρι..Δεν μπορώ να το αποδείξω ρε γαμωτο..Αν αποδειχθεί τελικά ειλικρινά δεν ξέρω πως θα αντιδράσουμε..Είμαστε να σκασουμε τόσες μέρες...Δεν ξέρω τι να κάνω..
1
 
 
 
 
σχόλια
Μπορείς να κάνεις μια επίσκεψη κι εσύ και να "ελέγξεις" λίγο το σπίτι τους διακριτικά και αν είναι εφικτό.. Σας έκλεψαν κάτι που φαίνεται; Διακοσμητικό ας πούμε; Παρατήρησε λίγο το χώρο μήπως το δεις.. Αν είναι κάτι πιο προσωπικό ίσως θα μπορούσες να κάνεις και μια συζήτηση να το πεις ότι ΧΑΘΗΚΕ κάτι από το σπίτι σου και να δεις αντιδράσεις... τότε θα καταλάβεις σίγουρα πιστεύω.. Είσαι όμως 100% σίγουρη ότι το ψάξατε καλά το σπίτι σας; Κι αν το πήρε ο σύζυγός σου και δεν το λέει; (το τελευταίο είναι συχνό, έχω ακούσει ιστορίες σύζυγος να πουλάει κοσμήματα και εικόνες της γυναίκας του κλπ... και εννοείται ότι εκείνη αρχικά υποπτευόταν φίλους και γνωστούς που είχαν μπει σπίτι της, δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά "ψάξε" κάθε ενδεχόμενο)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon