ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.1.2016 | 22:17

Πανελλήνιες.

Είμαι 24 και σκέφτομαι να δώσω πανελλήνιες για νομική.Είχα δώσει όταν ήμουν στο σχολείο και είχα περάσει σε σχολή πληροφορικής,την οποία άφησα γιατί δεν μου άρεσε και από τότε ασχολούμαι με την οικογενειακή μας επιχείρηση.Όμως πάντα με έτρωγε...πάντα μου άρεσε η γνώση.Πιστεύετε ότι είμαι μεγάλη για ένα τέτοιο βήμα;Το συζήτησα με φίλους μου και μόνο ένας με ενθάρρυνε.
5
 
 
 
 
σχόλια
Τελειωσα τεχνικο λυκειο ΤΕΕ πριν 10 χρονια. Αποφασισα τοτε οτι δεν με ενδιεφερε αυτο που τελειωνα και εδωσα πανελληνιες καθαρα για το γουστο των γονιων μου. Στα 28 αποφασισα να γραφτω σε νυχτερινο ενιαιο λυκειο για 2 χρονια που ειναι η υποχρεωτικη εκπαιδευση.
(Καταλαθος πατησα καταχωριση)2 χρονια μετα και μιλωντας τωρα στα 30 ειμαι σε μια σχολη που μου αρεσει. Την συγεριμενη ωρα δε, 4τα ξημερωματα κανω εργασια για την σχολη. Ποτε δεν ειναι αργα. Για την ακριβεια ειμαι πολυ ενθουσιασμενη. Μην περιμενεις τον ενθουσιασμο απο τους αλλους.Να αρκεστεις μονο στον δικο σου. Καικατι τελευταιο η μαθηση και η εκπαιδευση δεν τελειωνουν ποτε.
Αν όντως το πήρες απόφαση με ο,τι συνεπάγεται,τότε είναι ή καλύτερη ηλικία.ή αδερφή μ έτσι ξανάδωσε κ είναι 29 κ ήδη την ζήτησαν στο νηπιαγωγείο που έκανε πρακτική(τελείωσε μόλις)κ έχει το μυαλό στο κεφάλι της συγκριτικά... Αυτό ήταν το όνειρό της κ όχι ή διοίκηση επχρσεων.τώρα το ζει κ όλας,κ δούλευε παράλληλα με την σχολή,όχι όμως την περίοδο προετοιμασίας πανελληνίων.με λίγα λόγια συγκεντρωσου κ καλή σου επιτυχία...:):):)
Scroll to top icon