ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2016 | 17:21

Η γέννησή μου

Ώρες-ώρες, θα ηθελα να μην είχα γεννηθεί, αλλά δεν ήταν στο χέρι μου, οι γονείς μου το έπραξαν. Και αυτό που κατάφεραν ήταν να δημιουργήσουν έναν άσχημο άνθρωπο - δεν λέω λεπτομέρειες γιατί θα φορτιστώ ακόμα πιο πολύ.Και να που 30άρησα και άρχισε η χαζοβιόλα μάνα μου, να με ρωτάει αν θα παντρευτώ. Όχι ρε μάνα; Δεν θα παντρευτώ γιατί καμιά γυναίκα δεν θέλει το γιό σου. Και σιγά το γιό που έβγαλες, σε συνεργασία με τον αντρούλη σου, τον "κούκλο". Γι' αυτό και εγώ βγήκα έτσι. Αν είχες πάει με άλλον, θα ήμουν πιο όμορφος, πιο γοητευτικός και με πηγαίο χαρακτήρα. Τότε ναί, κάποια θα γύριζε να με κοιτάξει.Γι' συτό, αναγκαστικά, θα μείνω μαζί σας, το "τέλειο" γεροντοπαλλήκαρο. Αλλά το κακό ξέρετε ποιο είναι; Οτι εσείς, κάποια στιγμή, θα "φύγετε" και θα απομείνω ολομόναχος, να παλεύω με τον εαυτό μου, σε ένα άδειο και έρημο σπίτι.
2
 
 
 
 
σχόλια
Πρώτα-πρώτα η ζωή μας είναι δώρο Θεού. Η μεγαλύτερη αμαρτία είναι το να την απαρνείσαι.Δεύτερον ποιος σου είπε ότι είσαι όλα αυτά τα στραβά κ ανάποδα που αναφέρεις? Αυτός που σου τα είπε με ποια κριτήρια θεωρείται καλύτερος από εσένα. Αν πάλι τα λες από μόνο σου το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι υπάρχουν άσχημες σκέψεις κ όχι άσχημοι άνθρωποι.Τρίτον απαιτώ να ζητήσεις δημοσίως συγνώμη από τον εαυτό σου γι' αυτά που γράφεις γιατί θα με αναγκάσεις να σου στείλω φωτο του αδερφού μου κ της νύφης μου. Θα πάθεις έμφραγμα κ εγκεφαλικό μαζί από το σοκ. Ο καθένας μας έχει εκεί έξω το άλλο του μισό που θα του χαρίσει ανιδιοτελή αγάπη.Στην τελική δεν σε πήραν κ τα χρόνια ρε μεγάλε. Χαλάρωσε.
Scroll to top icon