ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.1.2016 | 05:40

εγω και ο πρωην...

επεστρεψε μετα απο 6 μηνες αφοτου με παρατησε (για καποια αλλη οπως εμαθα και στην συνεχεια την παρατησε και εκεινη) και αρχικα ηταν πολυ φιλικος...εγω στην πορεια το επαιξα ανετη και του προτεινα να κανουμε σεξ πρωτη...αυτος σιγα σιγα δεχτηκε και ετσι εδω και 4 μηνες βρισκομαστε σπιτι μου...στην αρχη δεν πιστευα οτι θα ενιωθα κατι αλλα τον τελευταιο καιρο θελω να του ζητησω να ειμαστε ξανα μαζι...αλλα φοβαμαι την απορριψη...εκεινος δεν εχει αναφερει κατι αλλα καθε φορα μου ψαχνει το κινητο να δει ποιος μου στελνει μηνυματα για πλακα και φαινεται να ζηλευει πολυ οταν βλεπει αντρικα ονοματα και με ρωταει εξονυχιστικα ποιος ειναι..χθες βρηκε ενα μηνυμα ενος κοινου μας φιλου που με ρωταγε αν τα ξαναβρηκα με τον πρωην μου και οταν εκεινος το διαβασε με ρωτησε με υφος : και τι απαντησες ναι ή οχι; αλλα μετα ειδε οτι δεν ειχα απαντησει τιποτα...επισης μερικες φορες με αγκαλιαζει πολυ συναισθηματικα και γενικα με κοιταζει οπως παλια αλλα σπανια με φιλαει στο στομα.........μου κανει συνεχεια κοπλιμεντα και καθε φορα λεει οτι δεν βγαινει με καμια αλλη και οτι δεν του αρεσει καμια...χθες πανω στην πραξη μου ξεφυγε ενα σαγαπω αλλα εκεινος δεν απαντησε τιποτα......αα και να σημειωσω οτι απο την στιγμη που φευγει και παει σπιτι του και ενω του στελνω μηνυματα σε χαλαρη φαση καποιο τραγουδι ή να δω τι κανει δεν απανταει αν δεν περασει καμια βδομαδα και.............δεν εχω καμια ελπιδα ε?? .............απο ολη αυτη την συμπεριφορα κρυου ζεστης δεν βγαζω νοημα και επισης με προβληματιζει το γεγονος οτι πηγαινει μονο (και αυτο ειναι τσεκαρισμενο) με μενα ενω θα μπορουσε να βρει σιγουρα καποια καινουρια...τι πιστευετε?μπορει να νιωθει τιποτα?
1
 
 
 
 
σχόλια
Αφού δεν είσαι μονογαμική γλέντα το κι όπου βγει χωρίς να περιμένεις κάτι. Εξ άλλου όλη η αύρα σου δείχνει ότι είσαι εξ όλης και προ όλης γι αυτό ξέρει ότι δεν τα εννοείς τα σ' αγαπώ που αφήνεις να εννοούνται. Είσαι αχόρταγη και δεν μπορείς να αποδείξεις ότι μπορείς να έχεις κάτι σταθερό με κάποιον. Είσαι πλασμένη για να τα χεις με όλους.
Scroll to top icon