ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2016 | 10:25

Δεν αρέσω στην μητέρα της

Η κοπέλα μου ζήτησε να περάσουμε από το εξοχικό των γονιών της, μιας και είχαμε πάει εκδρομή σε κοντινό θέρετρο, και να με γνωρίσουν για πρώτη φορά. Ε λοιπόν όπως λέει και ο τίτλος της εξομολόγησης δεν άρεσα στην μητέρα της λόγω μιας γενετικής ατέλειας - δυσμορφίας στο πρόσωπο (την οποία δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω ούτε με ιατρική βοήθεια)και την οποιά μου τόνισε όταν η κοπέλα μου πήγε στην τουαλέτα. Εντάξει τόσα χρόνια από το σχολείο μέχρι τη δουλειά είμαι συνηθισμένος σε σχόλια και πειράγματα άλλα πιο χιουμοριστικά και άλλα πιο κακεντρεχή, αλλά αυτό μόλις στην πρώτη γνωριμία μου φάνηκε κάπως. Σαν να περίμενε κάποιον πιο όμορφο.Σκέφτομαι σοβαρότατα να κάνω πίσω στην σχέση και να μείνουμε δυο φίλοι ή απλά γνωστοί, γιατί σίγουρα θα της είπε την γνώμη της, ότι δεν ενθουσιάστηκε και δεν θέλω να γίνομαι αιτία να τσακώνονται μητέρα & κόρη για εμένα. Πιστεύω πως δεν θα την πληγώσω τόσο, άλλωστε μόνο 3 μήνες ήμαστε μαζί.Για την ιστορία και να μην υπάρχουν σχόλια τύπου αν ήσουν πλούσιος θα έκανε τα στραβά μάτια κλπ, έχω πολύ καλή δουλειά και με καλύτερες οικονομικές προοπτικές από την κόρη της, την ίδια και τον άντρα της ( δεν ακούγεται και τόσο ωραίο αυτό έτσι όπως το διατύπωσα).
3
 
 
 
 
σχόλια
αν σε μειώνει η κοπέλα σου, εξήγησέ της αρχικά τις σκέψεις σου και κάντε μια συζήτηση. 1η σκέψη σου είναι ο χωρισμός μάλλον επειδή είσαι δε θες να αντιμετωπίσεις τη κατάσταση. μπορείς να το προσπαθήσεις και αν δεις ότι δε λειτουργεί τότε να φύγεις. αν η σχέση σου είναι η καλή, μη σε νοιάζει η πεθερά. σημασία έχει να σε στηρίζει ο άνθρωπός σου και να βάζει όρια.
Scroll to top icon