ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2016 | 12:58

Λες και εφαγα σοκολατακια απτο κωνσταν.και ελενης νιωθω!

Θελω να κανω σεξ ΤΩΡΑ!Δεν ξερω τι με επιασε σημερα και βρισκομαι σε τετοια υπερδιεγερση αλλα νιωθω οτι θα εκραγω!Κ χτες μου δοθηκαν ευκαιριες(ξερεις οταν βγαινεις σε κλαμπ κτλ) αλλα δν το κανα γιατι ουτε πολυειχα ορεξη(χωρισα προσφατα)αλλα και γενικα δ μου βγαινει πολυ να κανω one night stand!αλλα σημερα κατι παιζει με τις ορμονες μου δεν εξηγειται αλλιως:Pκ ειμαι κ 20 που να μεγαλωσω κιολας!Κ εννοειται οτι θελω με αντρα,οχι βοηθηματα κτλ η μονη μ(που δεν το εχω δοκιμασει ποτε γτ επισης δεν μου βγαινει:P)!Τεσπα υπαρχει καμια λυση για να μη φαω τους τοιχους?(πως λενε για τα αφροδισιακα οτι αυξανουν την ορεξη,κατι αντιθετο θελω εγω!)
4
 
 
 
 
σχόλια
Βράσε τσάι σκέτο να πιείς και παξιμάδια να βουτήξεις (αν φυσικά δεν έχεις μπάμιες μπαγιάτικες από το ψυγείο να φας) κι άνοιξε την τηλεόραση στο κανάλι της Βουλής, κατά προτίμηση σε ώρα που παίζει συζήτηση για νομοσχέδιο. Από υπερδιέγερση σε υποτονικότητα σε λίγα δεύτερα. :P
Συμπληρώνω: κι ένα κρύο ντους σου βγάζει κάθε διάθεση, σε ξυπνάει κατά κάποιο τρόπο από την κατάσταση που είσαι.Επίσης λογικό είναι αυτό γύρω στα 20. Συνήθως, όσο πιο πολλά χρόνια θα έχεις, τόσο και λιγότερη η λίμπιντο.
Δεν είναι η ηλικία, είναι το αν ο έρωτας εξακολουθεί να είναι στις προτεραιότητές σου ή έχεις αφήσει τη ζωή να σε απομυζήσει, έχεις θάψει τα "θέλω" σου για χάρη των "πρέπει".
Scroll to top icon