ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2016 | 13:00

Σκέψεις

Τον τελευταίο καιρό νοιώθω παράξενα...Κάποιες φορές θέλω απλά να μείνω μόνη μου, να μην δω γνωστούς και φίλους. Άλλες φορές θέλω να βγω εξω, να διασκεδάσω με την παρέα μου, αλλά ενω η παρέα θέλει ενω ειμαστε εξω να γνωρίσει νέα άτομα και πιθανόν να φύγουν και με νεα παρεα το βραδυ απο το μαγαζι ή να ανταλλάξουν τηλεφωνα και να κανονισουν καφέ, εγω απέχω. Βαρέθηκα να αναλλωνομαι σε ανουσιες σχεσεις, βαρέθηκα να προσπαθώ να γνωρίσω τον άλλον, να δινομαι και να μην παιρνω τίποτα...Σχέση ουτε λόγος...Χωρισα πριν 8 μηνες απο μακροχρόνια και τοξική σχέση...Δεν θελω παλι τα ιδια...Ξερω πως η καθε σχέση ειναι διαφορετική, αλλα νοιωθω πως δν μου εχει μεινει κατι να δωσω και να νοιωσω...ακομα και η ιδεα να βγω με καποιον με κανει να νοιωθω τρομαγμενη και εντελως αρνητική. Εχω να βγω με καποιον πολυ πολυ καιρο ποσο μαλλον να δω ερωτικα καποιον. Δεν με ενοχλει καθολου αυτο. Δεν το επιζητω. Αλλα καποιοι δν με καταλαβαινουν, κυριως φιλοι κ γνωστοι. Οσες φορες βγαινουμε με ρωτανε αν μου αρεσει εκεινος ή ο αλλος, αν θελω να πουν και στο ταδε μηπως γινει φαση και ξεμπλοκαρω. Γιατι να πρεπει να εισαι οπωσδηποτε ζευγαρωμενη; Γιατι να πρεπει να σου αρεσει καποιος ή να καυλωνεις με καποιον ή για καποιον; Μπορει να θελω να μεινω μονη μου, να κανω ενα μπρεικ. Μπορει να εχω αλλαξει προτιμησεις.
1
 
 
 
 
σχόλια
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αυτή τη στιγμή είναι να ξεκαθαρισεις στη παρέα σου ότι δεν θες να κάνεις κάτι,ούτε σχέση,ούτε φάση,για να μην σου λένε συνέχεια.Μεινε μόνη σου για όσο διάστημα θες εσύ μέχρι να ηρεμισεις,ο χρόνος τα γιατρεύει όλα,κάποια στιγμή θα έχεις την ανάγκη πάλι να κάνεις σχέση και αυτή τη φορά θα είσαι ποιο σκεπτικη και ποιο σωστή στις επιλογές σου.
Scroll to top icon