ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2016 | 17:21

Είμαι φίλη φίδι;;;

Υπάρχει κάποιος που του αρεσω εδώ και κάποια χρόνια αλλά δεν είχε τύχει να γίνει κάτι εκτός απο κάποιες απλές συνομιλίες μας.Τον τελευταιο καιρό μιλάμε αρκετά συχνά (πάντα μου στέλνει εκείνος) και μου εχει πει τα αισθήματα του για εμένα και εγώ μπορώ να πω οτι μου έχει κεντρίσει το ενδιαφερον,αλλά δεν του το δείχνω και του μιλάω πάντα φιλικα. Το πρόβλημα σε αυτό είναι ότι αυτός αρέσει στη φίλη μου,ηταν κάτι σαν απωθημένο της καθώς απο τότε που τον γνώρισε δεν της έδωσε καμία σημασία. Πλέον μου είπε ότι δεν τον θέλει και οτι δεν την νοιάζει. Εκείνος κάθε μέρα μου λέει οτι με σκέφτεται και οτι έχει καταλάβει οτι ο λόγος που δεν κάνω κάτι μαζί του είναι η φίλη μου.(το περασμένο Πάσχα του είχε πει ξεκάθαρα οτι της άρεσε) Σας ρωτώ λοιπόν, τι να κάνω; Δεν πρόκειται βέβαια να τσακωθω με τη φίλη μου για ένα αγόρι αλλά έχει αρχίσει να μου αρέσει! Να του το ξεκοψω και να προχωρησω παρακατω ή να συνεχίσω να μιλάω μαζί του δίνοντας του ελπίδες; Να σημειωθεί οτι όλες μας τις συζητήσεις η φίλη μου τις ξέρει.
3
 
 
 
 
σχόλια
αρχικα θα ηθελα να αναφερθω στο οτι το περασμενο Πασχα ξεμπροστιασες τη φιλη σου με λιγα λογια σε αυτον!του αποκαλυψεις οτι η φιλη σου τον γουσταρει!οχι ιδιαιτερα "φιλικο" στυλ!το προσπερναμε ομως αυτο και παμε στο δευτερο που θα ηθελα να σχολιασω, ξεκαθαρα ειναι τα πραγματα!αμα θες τη φιλη σου οντως τον απομακρυνεις! ακομα κι αν τωρα σου αρεσει! εσυ αφησες το περιθωριο να σου μιλησει και να σου πει οσα νιωθει! αλλα σκεψου πως η φιλη σου μπορει να μη σου πει καν οτι την ενοχλει πολυ απλα για να μη σε πληγωσει εσενα! αυτη ομως δε θα αισθανεται καλα! θα χασει την εμπιστοσυνη της και προφανως θα γινει πιο απομακρη και μαζεμενη!δυστηχως για εμενα το εχω περασει και πιστεψε με ημουν στη θεση της φιλης σου!
άρα η φίλη ξέρει ότι του αρέσεις. .οτι άρχισε να σ αρέσει και σένα το ξέρει; καιρός να της το πεις και ανάλογα την αντίδραση της προχωράς ή όχι.
Scroll to top icon