ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2016 | 14:44

ΕΙΜΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ

Και νιωθω ασχημη και χοντρη..γιατι ολα τα κοριτσια πρεπει να ειμαστε λιπόσαρκα με βαμμενα φρυδια χειλη και γενικα τιγκα στο μακιγιαζ? Κ αυτο με τα ταττου και τα πιρσινγκ? Μοδα? Ειμαι 60 κιλά 165 στο υψος..μελαχρινή τα μαλλια μου ειναι κατσαρα κ δεν τα χω βαψει και ουτε προκειται παρα μονο αν ασπρισουν...κανω διαιτες διοτι οκ ημουν 48 κιλα λογω πανελληνιων περσυ εφτασα στα 56 κ σιγα σιγα στα 60..απο το τοσο λιγο που τρωω και τν εξαντλητική γυμναστική που κάνω λιποθυμώ καθε μερα δυο φορές στανταρ! Κουραστηκα!! Εϊ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ... Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ! ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΟΥΜΕ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 100 ΚΙΛΑ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ, Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ...ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ... ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΕΤΡΑΕΙ Κ ΟΧΙ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΤΟΥ!Μακάρι να το καταλαβω καποτε, γιατί ενω δεν εκρινα ποτέ κανεναν για την εμφανιση του ολοι μολις με δουν λενε "καλα πως πάχυνες ετσι, σαν φαλαινα εισαι" νιωθω ντροπή!!! Μα περισσοτερο στεναχωριέμαι για την κατάντια μας... Άννα!! Τα πικρόχολα σχολια να λείπουν σας παρακαλώ!
1
 
 
 
 
σχόλια
Αχ σε καταλαβαινω, για κατι τετοια ατομα σαν εσενα συνεχιζω να ελπιζω οτι καποτε δεν θα ζουμε σε εναν ψευτικο κοσμο. Ειμαστε λιγοι τωρα αλλα αμα γινει κανενας πολεμος θα δεις πως θα αλλαξουν τα πραγματα, κανεις δεν θα ενδιαφερεται για το ψευτικο πια γιατι δεν θα εχει την δυνατοτητα.
Scroll to top icon