ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.2.2016 | 22:16

Ουφφ μπορει να φανει χαζη ερωτηση

Αλλα δεν αντεξα αλλο και αρχισα να ψαχνω στο ιντερνετ αυτα που νιωθω μπας και παρω καποια απαντηση. Ανακαλυψα οτι εχω ολα τα συμπτωματα mild depression, anxiety disorder και επισης μου ταίριαζε καθε αρθρο καθε περιγραφή της AvPD (αποφευκτικη διαταραχη προσωπικοτητας) Καθε λεξη περιγραφει ακριβως εμενα. Ειδα και μερικα βιντεο ανθρωπων που πασχουν απο αυτο και με επιασαν τα κλαματα γιατι ενιωσα για πρωτη φορα oτι δεν ειμαι μονη.. Οσες φορές και να εχω προσπαθησει να μιλησω στους γονεις μου για το οτι θέλω βοηθεια απο εναν ειδικό εχουν θυμωσει απιστευτα πολυ σε σημειο να εχουμε απομακρυνθει αρκετα εξαιτιας αυτου. Ξερω επισης οτι θελει αρκετά λεφτα.. Πειτε οτι σε λιγα χρονια εχω επιτελους τη δυνατοτητα να παω, αν πω στον ειδικό οτι εχω ψαξει αυτα και αυτα και πιστεύω οτι αυτο μου συμβαινει ειναι πολυ λαθος? Σκεφτομαι να το κανω για να γλυτωνω καποιες συνεδριες αφου ηδη ειμαι, σχεδον παντα σχεδον, σίγουρη και για να διευκολυνω τη διαγνωση. Αλλα ειναι αντιεπαγγελματικο? Θα με παρουν στα σοβαρα?? Θελω αμεσες λυσεις για αυτο, για το οτι υπαρχει και το θεμα καποιων επικίνδυνων τασεων. Ουφ συγνωμη ξερω οτι δεν ειναι σωστα τα ελληνικα μου συγνωμη για αυτο και δεν καταφερα να εκφρασω αυτα που ηθελα να πω αλλα οποιος εχει καποια συμβουλη ευχαριστω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μην κάνεις αυτό το λάθος σε παρακαλώ. Μην κάνεις διάγνωση στον εαυτό σου με πληροφορίες από το ίντερνετ. Ο ψυχολόγος θα σου πει τι και πως μετά από πολλές συνεδρίες και αφού αποκτήσει μια ξεκάθαρη εικόνα για εσένα και την συμπεριφορά σου. Δεν θα γλιτώσεις συνεδρίες βγάζοντας διάγνωση στον εαυτό σου, γιατί φυσικά δεν θα στέκει απόλυτα η διάγνωση αυτή, σίγουρα όμως και αυτήν την αγωνία να βγάλεις διάγνωση μόνη θα την ψυχαναλύσει ο ειδικός και θα σε βοηθήσει. Στο Α.Π.Θ παρέχεται δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη στους φοιτητές πάντως. Επίσης ξέρω μια εξαιρετική ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια στη Θεσ/νίκη που χρεώνει πολύ λογικά ποσά σε φοιτητές/ανέργους. Αν είσαι από Θεσ/νίκη και σε ενδιαφέρει άφησε ένα σχόλιο να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες.
Δεν έχει κ τόση σημασία αν θα πείς τι νομίζρις ότι έχεις.Αν είναι καλός ο ειδικός που θα βρείς δν θα σταθεί στη δική σου διάγνωση.Προφανώς θα είναι σε θέση να βγάλει τη δική του.Μπορεί να έχεις δίκιο μπορεί κ όχι.Αλλά για να βοηθειθείς θα χρειαστούν λογικά πολλες συνεδρίες.Δε νομίζω να κάνει κάποια ιδιαίτερη διαφορά το αν θα γλιτώσεις 1-2 απο την διάγνωση.
Scroll to top icon