ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2016 | 21:01

Λοιπόν την συμβουλή σας

Είμαι φοιτητής και είμαι μέλος μίας μεγάλης παρέας περίπου 10 άτομα.Φυσικά και δεν τους θεωρώ όλους πραγματικούς φίλους μου,βασικά μόνο ένα παλικάρι θεωρώ πραγματικό φίλο μου.Τον εμπιστεύομαι και ξέρουμε πράγματα ο ένας για τον άλλον ωστόσο οι υπόλοιποι δεν μου ταιριάζουν σε πάρα πολλά πράγματα και εκτός αυτού 3-4 άτομα τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει κλίκες βγαίνουν και δεν λένε στους υπόλοιπους τίποτα και μας στέλνουν και φωτογραφίες κατά την διάρκεια των βραδινών εξόδων τους που θα μπορούσα να κανονίσω και εγώ με άλλα 2-3 παλικάρια και θα συναντιόμασταν στο ίδιο μαγαζί? εμείς που υποτίθεται είμαστε μία παρέα εδώ και 3 χρόνια.Εγώ προσωπικά δεν το βρίσκω σωστό αυτό που κάνουν.Γενικά είμαι άτομο της παρέας και μου αρέσει να βγαίνω να περνάω καλά αλλά με αυτό που κάνουν στεναχωριέμαι και > στο να μιλάω μόνο στον φίλο που ανέφερα παραπάνω.Να σημειώσω πως είναι ακατόρθωτο να γνωρίσω καινούρια άτομα στο έτος που έχω φτάσει και πως το θέμα μου δεν είναι ότι δεν περνάω καλά μαζί τους αλλά γεγονότα όπως αυτά που σας ανέφερα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Πω σε νιώθω τοσο πολυ !! Τα ιδια περνάω και χειρότερα !!! Το μονο π με παρηγορεί κάπως ειναι να περάσω του χρονου και να κοινωνικοποιηθω σε ευρύτερους κύκλους ατόμων με κοινά ενδιαφέροντα .... Αλλα εγω παρ ολα αυτα ειμαι αρκετά κοινωνικό άτομο !!
Scroll to top icon