ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.3.2016 | 12:40

,,,,,

Εχω σχεση με εναν ανθρωπο ο οποιος νοιαζεται μονο για τον εαυτο του σε ολους τους τομεις και εχει μονο απαιτησεις. Και κυριως στα ερωτικα. Τον χωρισα δυο φορες, αλλα με την επιμονη του, τα παρακαλια του και τις υποσχεσεις για αλλαγη, τα ξαναβρηκαμε. Βεβαια, δεν αλλαξε τιποτα. Δεν με ικανοποιει αυτη η κατασταση, θελω να τον διαγραψω απο τη ζωη μου αλλα μου ειναι και δυσκολο. Δεν ξερω γιατι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι σίγουρη οτι δεν τα βλέπεις μονόπλευρα? Είσαι σίγουρη οτί τον θες πραγματικά και δε φοβάσαι απλά να μείνεις μόνη? Είσαι σίγουρη οτι οι απαιτήσεις του μπορεί να ξεκινάνε από τον τρόπο που λειτουργείς και δεν τον κάνεις να νιώθει οτι αδιαφορείς για εκείνον? Είσαι σίγουρη οτι δεν φοβάσαι και συ να αλλάξεις? Μήπως όλο αυτό συμβαίνει επειδή ενδιαφέρεται για σένα? Προσωπικά δεν έχω δει ποτέ άντρα να έχει απαιτήσεις από κάποια για την οποία δεν ένιωθε τπτ και δεν την έβλεπε σοβαρά.Εξαιρούνται οι χειριστικοί άνθρωποι βέβαια.Μόνο που αυτοί δεν κάνουν παράπονα, σε χειρίζονται με ύπουλους τρόπους.Άμα ξέρεις τις απαντήσεις στα παραπάνω ,ξέρεις τι να κάνεις.
Scroll to top icon