ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.3.2016 | 15:27

Γνωμες

Ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. Εχουμε ενα εξοχικο κοντα σε μια επαρχιακη πολη οπου υπαρχει ΤΕΙ. Οοο τι τυχη ,το παιδι περασε κοντα στο εξοχικο μας και δεν θα χρειαστει να πληρωνουμε νοικι. Τον περασμενο Σεπτεμβρη, ηρθαμε ολα καλα αλλα εχω θεμα με την συγκοινωνια. Οντας χωριο εχει μονο 4 δρομολογια καθε μερα ,με αποτελεσμα να μην μπορω να παρακολουθησω κανονικα τη σχολη μου αλλα μονο εργαστηρια.Μιλησα με τους γονεις μου μηπως μπορουμε να παρουμε καποιο αμαξι ή τουλαχιστον να νοικιασω σπιτι στην περιοχη του ΤΕΙ αλλα ανενδοτοι. Φυσικα αυτο το πεισμα τους,εχει ηδη στοιχησει καθως απο την πρωτη μου κιολλας εξεταστικη χρωσταω ολες τις θεωριες που δεν μπορω να παρακολουθησω λογω του οτι πρεπει να φευγω για να προλαβω το λεωφορειο.Δεν θελω να τους βαλω το μαχαιρι στο λαιμο αλλα δεν μπορω αλλη ταλαιπωρια (πχ εχω μαθημα στις 10 και ξυπναω απο τις 6 για να παρω το πρωινο λεωφορειο) .Για δουλεια ειναι δυσκολο να βρω κατι γιατι οτι και να βρω χρειαζεται μεταφορικο για να μπορω να επιστρεφω στο σπιτι μου ...τι λετε να κανω ?
4
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχως, δεν εχω να προτεινω κατι καινουριο, εξαλλου καποιες ιδεες στα σχολια ηταν αξιολογες...απλα, δεν καταλαβαινω ειλικρινα τα τοσα " δεν ταυτιζομαι". Το παιδι περιγραφει αντικειμενικες δυσκολιες που τον αποσπουν απο την παρακολουθηση σε ενα καλα δομημενο κειμενο με επιχειρηματα και ορθο τροπο σκεψης. Φαινεται ανθρωπος που πραγματικα μπορει να αξιολογησει σωστα τα γεγονοτα..αυτο γιατι μου εκανε εντυπωση η αντιμετωπιση. Σου ευχομαι καλη συνεχεια, δυναμη και υπομονη κι ολα θα φτιαξουν. Κανε εκ νεου μια συζητηση με τους γονεις σου και εκθεσε τον προβληματισμο σου οπως ακριβως κι εδω. Μπορεις παραλληλα να ερευνησεις το θεμα των εστιων ή να απευθυνθεις σε καποιο συμβουλο καθηγητη.
Επίσης 8-10 μπορείς να πηγαίνεις στο σπουδαστήριο να διαβάζεις για να μην κάθεσαι και περιμένεις άσκοπα. Εγώ το έκανα συχνά όταν είχα κενό στο πανεπιστήμιο, 1,2,3 ώρες, με το τοστάκι μου για να μη με κόψει κι η λόρδα.
Χμμ εχω προταση αλλα ειναι καπως ακραια!Λοιπον αφηνεις τη σχολη για ενα εξαμηνο -μονο ενα εξαμηνο- επιστρεφεις στο πατρικο, βρισκεις μια δουλεια "του ποδαριου" που λεμε, μαζευεις τα λεφτα, παιρνεις αυτοκινητο επιστρεφεις στη σχολη!Βεβαια αντι στο επομενο εξαμηνο να χρωστας μονο τις θεωριες επειδη δε μπορεις να πας λογω μεταφορικου θα χρωστας και τα εργαστηρια αλλα θα εχεις αποκτησει αυτοκινητο και θα ανεξαρτητοποιηθεις λιγακι.Αν και νομιζω πως και μονο που θα πεις στους γονεις σου οτι σκεφτεσαι να κανεις κατι τετοιο θα υποχωρησουν!Αυτα απο μενα και γκουντ λακ! :)
Scroll to top icon