ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2016 | 17:15

σκ@τ@

Την πάτησα. Το ήξερα οτι θα σε καψουρευόμουν και παρόλα αυτά το συνεχισα λέγοντας σου οτι συμφωνω να έχουμε κατι ανοιχτό του στυλ "οταν κατσει". Τώρα ομως σε θέλω.Και δε στο λεω. Και παω με αλλους. Δεν εχω ιδέα τι να κανω. Νιώθω απλά τσούλα..
1
 
 
 
 
σχόλια
"Τσούλα"¨;!!!Γιατί καλέ;!!Έστι όπως το έγραφες νόμιζα ότι θα κατέληξες "νιώθω μπερδεμένη¨. Γενικώς από τα πράγματα που φανταζόμουν ότι θα έλεγες στον επίλογο, ομολογώ πως "τσούλα" δεν το περίμενα!Είναι επειδή κάνεις σεξ; Ξέρεις, δεν είναι ηθικό ή ανήθικο.Τώρα, εάν είχες μια "συμφωνία" με αυτόν και τώρα άλλαξαν τα δεδομένα, καλό είναι(για σένα κυρίως) να του το πεις. Έτσι, ή θα πει κι αυτός "ναι, ας το προσπαθήσουμε ας ζευγάρι" ή θα σου πει "δε θέλω" κι έτσι θα σταματήσεις να βασανίζεσαι με το τι να κάνεις γιατί είναι σαφές ότι θα πρέπει να απομακρυνθείς εφόσον η ¨συμφωνία" πια δε θα σου αρέσει.
Scroll to top icon