ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.4.2016 | 11:15

Ντροπαλή

Γεια σας ειμαι 26 ετών μου αρεσει καποιος που δουλεύουμε στον ίδιο χώρο με πήγε μια φορα στο μετρό μου εξομολογήθηκε το ποσο του αρέσω μου είπε να τον χαιρετάω οπότε τον βλεπω αλλα ντρέπομαι να του ξαναμιλήσω μετα απο αυτο και έχουμε μείνει μονο στο να τον κοιτάω και να με κοιτάει ... Αχ τι θα κανω πως θα τον προσεγγίσω παρακαλώ SOS !!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Έχεις το τηλέφωνό του? Αν ντρέπεσαι να του μιλήσεις από κοντά και μπροστά σε κόσμο, και δη συναδέλφους, πες του να πάτε για έναν καφέ. Είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωριστείτε καλύτερα και να λυθείς.
Να γράψεις ένα σημείωμα με ένα χαμόγελο και να του το δώσεις. Ή ακόμα καλύτερα μπορείς να τολμήσεις να γράψεις στο σημείωμα πάμε για καφέ μετά τη δουλειά αύριο? Απλά και όμορφα. Τόλμη θέλει ο έρωτας κορίτσι μου! Καλή τύχη!
Προσπάθησε να ξεχάσεις την ντροπή σου, να του χαμογελάς και να το χαιρετάς. Εφόσον σου έδωσε το πράσινο φως... δεν έχεις κάτι να φοβάσαι. Μην δείχνεις κάτι διαφορετικό και νιώσει πως δεν τον θέλεις! Δεν είναι τίποτα... μικρά βήματα στην αρχή, σιγά σιγά θα σε κάνει και αυτός να νιώθεις πιο όμορφα και άνετα. Όλα καλά θα πάνε! Ξεκληδώσου... :)
Scroll to top icon