ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.4.2016 | 13:25

Αντικοινωνικοτητα- η μηπως οχι?

Ειμαι αντικοινωνικη-λενε-, γιατι δεν κανω δημοσιες σχεσεις με ολους κ γιατι δεν δειχνω υπερμετρο ενθουσιασμο βλεποντας εναν απλο γνωστο, ουτε τρεχω να τον αγκαλιασω κ να τον φιλησω, αλλα του φερομαι οπως νιωθω, χλιαρα. Ειμαι αντικοινωνικη, γιατι δεν τρελαινομαι να βγω με καποιον που δεν συμπαθω ιδιαιτερα, κ απ το να συμβιβαστω και να παριστανω ολο το βραδυ οτι τρελαινομαι για την παρεα του, προτιμω να κανω αυτο που νιωθω, δηλαδη να μην βγω μαζι του, αφου δεν τον νιωθω τοσο κοντα μου.Ειμαι αντικοινωνικη, γιατι δεν θα πω καλα λογια για τον οποιονδηποτε χωρις να τον ξερω, και γιατι το να μου χαμογελασει καποιος δεν ειναι για μενα αρκετο, ωστε να τον συμπαθησω. Περιμενω κατι παραπανω για να πω σε καποιον οτι "α ξερεις μου εισαι πολυ συμπαθης".Ειμαι αντικοινωνικη, γιατι για μενα εχουν διακριτη σημασια οι λεξεις "συμπαθω, εκτιμω, αγαπω, λατρευω" και δεν τις χρησιμοποιω ολες σαν να ειναι ταυτοσημες.Ειμαι αντικοινωνικη, γιατι οταν βρισκομαι σε μια παρεα και το θεμα συζητησης δεν με εμπνεει, θα προτιμησω να μεινω σιωπηλη, παρα να αρχισω να ξεστομισω ενα σωρο βλακειες, απλα για να συμμετασχω στη συζητηση. Η σιωπη ειναι χρυσος καποιες φορες.ΕΙμαι αντικοινωνικη, γιατι δεν εχω 300 φιλους στη ζωη μου, ουτε καν στο fb, οι φιλοι μου μετριουνται στα δαχτυλα του ενος χεριου, ομως μπορω να βασιστω πανω τους κ μου εχουν αποδειξει πως μπορω να τους υπολογιζω.Εσεις με λετε αντικοινωνικη, εγω λεω απλα οτι ειμαι αληθινη. Δεν γουσταρω να μοιραζω ψευτικα χαμογελα κ ψευτικες αγκαλιες, δεν μ αρεσει να λεω μεγαλα λογια σε καποιον που δεν τα αξιζει, δεν μπορω να αγαπησω καποιον χωρις να μου εχει δωσει λογο για να τον αγαπω, δεν βαζω ευκολα καποιον στην καρδια μου κ δεν προσποιουμαι οτι συμπαθω καποιον, αν δεν νιωθω ετσι. Μπορει η συμπεριφορα μου να ερχεται σε αντιθεση με τον τροπο που φερονται αρκετοι συνομηλικοι μου(23). Οι περισσοτεροι συνομηλικοι μου βγαινουν με καποιον κ σε μια βδομαδα τον ονομαζουν αδερφο, ή συναντουν καποιον στο δρομο, τον οποιο δεν συμπαθουν καν, κ αντιδρουν με τετοια χαρα, λες κ συναντησαν τον αδερφο τους που ελειπε Αμερικη τρια χρονια. Γενικα οι περισσοτεροι συνομηλικοι μου προσποιουνται οτι συμπαθουν ολο τον κοσμο . Σορυ, εγω δεν ειμαι ετσι, εγω εχω μαθει να ειμαι ειλικρινης, κ δυσκολευομαι να δειξω σε καποιον κατι διαφορετικο απ αυτο που νιωθω. Προτιμω παντως να με αντιπαθησεις, επειδη ειμαι απομακρη απεναντι σε σενα που δεν εισαι κολλητος μου, παρα να με συμπαθησεις για το ψευτικο χαμογελο που σχηματιζω οταν σε βλεπω και για τα ψευτικα λογια που σου λεω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ταυτιζομαι 100% με οσα ειπες...δεν θεωρω πως ειμαστε αντικοινωνικοι...απλα ειναι ετσι ο χαρακτηρας μας τι να κανουμε...αν γουσταρουν να μας λενε αντικοινωνικους ασε τους να κανουν οτι νομιζουν...πιστευω πως εχουμε περισσοτερο ενδιαφερον σαν ανθρωποι απο τους δηθεν κοινωνικους και δεν ακολουθουμε μοδες και επιφανειακα προτυπα(22)
Scroll to top icon