ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.4.2016 | 17:32

Το μόνο που θέλω...

είναι μια σοβαρή και ώριμη κοπέλα δίπλα μου. Να με αγαπάει, να απολαμβάνουμε τη στιγμή και ας μην κάνουμε πάντα κάτι ιδιαίτερο. Να υπάρχουμε μαζί σε ένα σπίτι. Να προχωράμε στηρίζοντας ο ένας τον άλλο στις δύσκολες στιγμές και να πραγματοποιούμε μαζί τα όνειρα μας. Νόμιζα πως την είχα βρει, αλλά με άφησε μετά από 6 χρόνια σχέσης για να έχει και άλλες "εμπειρίες" πέρα από εμένα... Άσχημο, αλλά αποδείχθηκε πως δεν ήταν αυτό που ψάχνω... σοβαρή και ώριμη, άσχετα με το λόγο που με χώρισε.Οπότε είμαι πάλι στην "αναζήτηση", 23 είμαι, έχω ακόμα καιρό μπροστά μου. Όμως ρε γαμώτο μου, κάποια μέρα θέλω να βρω ανταπόκριση στην αγάπη, στον χρόνο και στους αγώνες που θα δώσω. Δεν ζητάω πολλά, αγάπη και σταθερότητα... μόνο αυτά. Που θα την βρω μου λέτε; Όποια και αν είναι, όπου και αν είναι... εύχομαι να μην αργήσω να την βρω ή να με βρει... wish me luck!
1
 
 
 
 
σχόλια
ε όχι και πού να τη βρεις 23 χρονών που είναι όλη η ζωή μπροστά σου!!! τι να πούμε και μεις που σου ρίχνουμε 10+ χρόνια!εκτός αυτού, εσύ ήθελες να μείνεις με την ίδια γυναίκα από τα 17 σου? καλό είναι που έκανες μια μεγάλη σχέση σε μικρή ηλικία αλλά θα σου πρότεινα να γνωρίσεις αρκετές ακόμα πριν κατασταλάξεις στη μία και μοναδική. good luck!
Scroll to top icon