ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.4.2016 | 16:28

Δεν μαρεσει...

αυτό που ο πατέρας μου είπε είναι 53 κ όλο θέλει όταν μου δίνει φιλιά κ αγκαλιές να πιάνει κωλο ή μπουτι... Τι φάση είναι περίεργο κ τ λέω να μην το κάνει κ όλο έτσι για να μου την σπάσει το κάνει. Δεν εννοώ ότι είναι παιδεραστης ή κάτι. Ξέρω τι άνθρωπος είναι. Απλώς επειδή η μάνα μου είναι στην εμμηνοπαυση κ δεν κάνουν σεξ.. δεν τον χαλάει να κοιτάει κ εμένα το πιπινι έτσι.. Δεν ξέρω με εκνευρίζει πολύ ώρες ώρες..
1
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπη μου δεν ξερω την ηλικια σου αλλα ακουγεσαι για εφηβη.Εαν λαμβανεις τετοια μηνυματα απο τον ιδιο σου τον πατερα τοτε τρεξε μακρια.αντεδρασε εντονα οταν κανει τετοιες κινησεις κ ειδικα αν ειναι κ η μαμα σου μπροστα ωστε ν την ξυπνησεις.να της μιλησεις κ ν της πεις πως σε ενοχλει η συμπεριφορα του πατερα σου και απαιτεις σεβασμο.αν δεις οτι η μαμα σου σε καταλαβαινει πες της και την πιο βαθεια σου ανησυχια οτι μηπως σε βλεπει σεξουαλικα ο ιδιος σου ο πατερας.ματια μου τετοιες συμπεριφορες δεν χωρανε ουτε κατα διανοια δικαιολογιες.ειναι εγκληματα.ζητα βοηθεια και μην μεινεις μονη σου σε αυτο το προβλημα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon