ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.4.2016 | 18:13

Χωρίς δουλειά

Μου 'ρχετε να κλαίω. Είμαι χωρίς εργασία 3 χρόνια ( από 23 ετών, τώρα είμαι 26). Δεν έχω πολλά προσόντα, μόνο 1 πτυχίο και τη προϋπηρεσία πάνω σε αυτό. Αγγλικά και υπολογιστές δεν έχω πτυχίο και είχα σκοπό να πάρω αν θα δουλευα και είχα λεφτά να πληρώσω τη πιστοποίηση κλπ. Από εμφάνιση και εξυπνάδα δεν καθολου. Ψάχνω για καθαρίστρια ή Ταμείο και δεν βρίσκω. Δεν αντέχω άλλο τι θα κάνω στη ζωή μου... Οταν πεθάνουν οι γονείς που απλά μου προσφέρουν και τροφή (δεν βγαίνω ποτέ έξω, δεν αγοράζω ρούχα και παπούτσια, γενικά δεν ζω επιβιώνω) θα μείνω άστεγη. Τι δυστυχία θεε μου δεν αντέχω άλλο νιώθω και είμαι ένα μηδενικό. Δεν αντέχω άλλο αυτή τη ζωή. Πήγα μια βόλτα τις προάλλες και είδα κορίτσια με ωραίο ντύσιμο, περιποιημενες, βλέπω όλους τους νέους με αμάξιΑ και μηχανές και οικονομική βοήθεια από τους γονείς τους, ταξίδια στο εξωτερικό κι εγώ απλά ζω σε ένα σπίτι χωρίς χρήματα να χαρώ τιποτα. Μέχρι και χωρίς βιβλιάριο υγείας θα είμαι σε λίγο καιρό, ευτυχώς που μας ασφαλίζει ο ΟΑΕΔ. Ποια ζωή; Για εμάς τους φτωχούς, χωρίς γνωριμίες και πολλά προσόντα από τη φύση, απλά δεν υπάρχει ζωή.
2
 
 
 
 
σχόλια
Οι γόνεις σου δεν εχουν καθόλου χρήματα για να σου δώσουν λιγη ώθηση; Σε καταλαβαίνουν αλλα δεν έχουν τη δυνατότητα;Συγνώμη που ρωτάω απλως θέλω να πω πως η στάση των γονιών ακόμη κι οταν τα παιδιά εχουν μεγαλώσει και ιδίως σε τετοιες περιπτώσεις παίζει πολύ ρόλο.Στα λεγόμενα σου διακρίνω εγκατάλειψη.Απο κει και πέρα αυτο που προτείνω είναι να κοιτάζεις να είσαι ενημερωμένη,ευτυχώς το διαδίκτυο βοηθά.
Scroll to top icon