ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.4.2016 | 11:20

Υπάρχει φιλία μετά τα 30;

Μετά από μια ηλικία δυσκολεύεσαι να επενδύσεις σε καινούργιες φιλικές σχέσεις. Και όμως πάντα υπάρχει χρόνος για μοίρασμα.Η φιλία μετά τα 30 είναι σαν τον καλοκαιρινό εφηβικό έρωτα. Νομίζεις ότι είναι γρανιτένια αλλά διαλύεται με το πρώτο κύμα. Ισως γιατί μεγαλώνοντας αφήνεις το ενδιαφέρον σου για νέες φιλικές σχέσεις να ατροφήσει καθώς εστιάζεις όλο και περισσότερο στην καριέρα, στην οικογένεια ή στην καθημερινότητά σου. Οπως έγραφε πριν από καιρό ο Αλεξ Γουίλιαμς στους «New York Times» (σε ένα άρθρο με τον εύγλωττο τίτλο «Φίλοι μιας κάποιας ηλικίας»), μετά από κάποια ηλικία απλά σταματάς να επενδύεις σε καινούργιους ανθρώπους και εγκαταλείπεσαι σιγά-σιγά σε έναν μεσήλικο φαταλισμό.
2
 
 
 
 
σχόλια
Η μητερα μου,οταν παντρευτηκε τον πατερα μου μετακομισε σε μια πολη που δεν ηξερε κανεναν και μακρια απο κάθε φιλο και δικο της ανθρωπο!Ηταν 32 τοτε και αρχισε αμεσως να κανει εμας,τα παιδια της.Κι ομως εκανε αδερφικες φιλιες.Πιστευω οτι γινεται ,αλλα η φιλια στα 20 ,στα 30 και στα 40 δεν ειναι το ιδιο ,καθως και οι ανθρωποι ,ως επι των πλειστων, συμπεριφερονται διαφορετικα σε καθε μια απο αυτες τις ηλικιες.
Πιστεύω οτι φιλία, όπως και έρωτας, μπορεί να υπάρξει σε κάθε ηλικία. Δεν υπάρχει κάποια προθεσμία για να κάνεις φίλους. Βέβαια όσο μεγαλύτερος είσαι τοσο πιο δύσκολο να κάνεις φίλους γιατί πολύ απλά είμαστε πιο επιφυλακτικοί, έχουμε ήδη κάποιους φίλους και ίσως είναι κουραστικό να γνωρίζεις συνέχεια καινούργιο κόσμο.Εξαρτάται και από τον χαρακτήρα του καθενός βέβαια, προσωπικά βρίσκω συναρπαστικό το να γνωρίζω νέους ανθρώπους ακόμα κι αν δε γίνουν φίλοι μου. Δεν έχω φτάσει ακόμα τα 30 αλλά κοντεύω και μέχρι τώρα έχω κάνει φιλίες, αληθινές φιλίες, καθ'όλη τη διάρκεια της ζωής μου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon