ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.4.2016 | 15:18

ανησυχιες..ανασφαλειες.. χαζομαρες... κλπ

ειμαι κοπελα 19 χρονων και ως τωρα δεν ειχα σχεσεις κλπ οκ συνηθισμενο αλλες και στα 25 δεν ειχαν και δεν το ειχαν κανει και στα 30 τους αλλα ειλικρινα και να ηθελα να κανω κατι γιατι οσο να ναι τα αγορια πιο ευκολα μπορουν να ναι με καποια αλλα εγω δεν θελω το ευκολο αυτο ειναι το θεμα... αν δεν νιωσω δεν μπορω να προχωρησω και να πω ''ναι θα κανω σχεση'' ενω εκεινοι βιαζονται. Επισης στο ερωτικο κομματι βλεπω τσοντες συνεχως γιατι οταν μιλαω ερωτικα με αγορι δεν μου βγαζει κατι ιδιαιτερο αλλα γουστα και αλλες προτιμησεις εντελως...και γενικα ενω θελω να νιωσω πραγματα δεν μπορω να τα νιωσω και εχω παγιδευτει σε σαιτ να νομιζω οτι μπορω να βρω οτι θελω και στην πραγματικοτητα δεν μπορω. δεν βρισκω ουσια πουθενα. δεν μπορω να βρω ατομο να ταιριαζουμε(του αντιθετου φυλου).. δεν μπορω να προλαβω τον ρυθμο τους.. ειμαι και λιγο ατομο που θελω να ζω λιγο το παραμυθι να πηγαινει αργα για να μαι σιγουρη οτι κατι υπαρχει. δεν μπορω να λεω''αγαπη μου μωρο μου '' επειδη το λενε καποιοι ετσι γρηγορα και απλα με το που βγαινουν για καφε. απλα δεν μ'αρεσει. ισως ειμαι ψυχρη μπερδεμενη δεν ξερω... αλλα δεν τους καταλαβαινω τους αντρες :P με τους οποιους οταν μιλαω για αλλα θεματα περα απο το ερωτικο κομματι οι περισσοτεροι ειναι πολυ λογικοι και ταπαμε καλα.. μετα χανεται εντελως.
1
 
 
 
 
σχόλια
Τα ίδια πάνω κάτω ζητάω και εγω,μην ανησυχείς,υπάρχουμε και εμείς που δεν βιαζόμαστε! :) Και εγω θελω να το πάω αργά και ειδικα μέχρι να φτάσουμε στο σεξ θέλω να ξέρω ότι είναι η κατάλληλη κοπέλα για μένα και μετά να προχωρήσω.Τωρα εάν πέφτουμε πάνω σε άτομα που βιάζονται τότε καλύτερα να τους το ξεκαθαρίζουμε και αν δεν μπορούν να περιμένουν τότε καλύτερα να φευγουμε...Που θα πάει,κάποια στιγμή πιστεύω όλοι θα βρούμε αυτό που αναζητάμε. :)
Scroll to top icon